Ana SayfaModaMetalik tonlar geri döndü

Metalik tonlar geri döndü

Eğer tam bir parti kızıysanız ve metalin cazibesine dayanamıyorsanız 2014 baharında yeniden trend olacak bu tonlar sizi gittiğiniz her yerin yıldızı yapacak. Altuzarra’dan Oscar de la Renta’ya kadar neredeyse kült haline gelen her tasarımcı metal tonlarını 2014 koleksiyonlarına yansıtınca trend olmalarına çok da şaşırmadık.

Peki pantolondan elbiseye kadar neredeyse her parçada trend olacak metalik tonlar nasıl kombinlenmeli? Öncelikli olarak unutmamanız gereken bu tonların tek başlarına yeterince iddialı oldukları. İster gri ister altın rengi olsun metalik parçalar mutlaka daha sade parçalarla kombinlenmeliler. Kısa paça pantolonunuzun üzerine alacağınız maskülen kesimli metal bir ceketi, Oxford ayakkabılarla tamamlayarak bu tonları gündüze taşıyabilir ya da gece giyeceğiniz elbisenizi yine aynı tonlardaki bir ayakkabıyla tamamlayarak partinin yıldızı olabilirsiniz.

Fotogaleriye tıklayarak podyumlardan ünlülere kadar oldukça popüler olacak metalik tonlarının ne şekilde kombinlendiğini yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI