Ana SayfaTeknolojiMetaverse’te Kimler Zengin Olacak

Metaverse’te Kimler Zengin Olacak

Birinci sınıf gayrimenkuller, yatlar, Gucci çantalar… Eskiden zenginlik belirteci olarak gördüğümüz tüm bu mal varlıkları da diğer her şey gibi dijitalin gelişiyle önemini kaybetmekte. Yeni dünyada zenginliğimizin en büyük kanıtı Metaverse’teki yüzdelerimiz.
 
Metaverse blogu New World Notes’un yazarı Wagner James Au, sanal gayrimenkul satın almak veya markalar için bir metaverse ayak izi oluşturmak için tasarlanan yeni sistemin eski İnternet satın almalarından daha farklı olduğunu belirtiyor.
 
Çevrimdışı dünyada lükslere ulaşmak için sadece zengin olmanız yetse de Metaverse’te zenginliği belirleyen en önemli etkenlerden biri sahip olduğunuz çevre.
 
Her ikisi de aylık 300.000 aktif kullanıcı bildiren Decentraland ve The Sandbox gibi küçük kullanıcı tabanlarına sahip bazı Metaverse platformları, kullanıcıların eninde sonunda artacağı varsayımıyla çok büyük yatırımlar yapan insanlar tarafından yönlendiriliyor. Onlara göre diğer insanlar bu evrene ve gerçekliğine inanmasalar da sonunda Metaverse gerçekten hayatımızda hatrı sayılır bir öneme sahip olacak.
 
Metaverse’te sanal araziler veya büyük yatların eğer fiyat etiketinden başka bir değeri yoksa önemi olmayacak. Her nasıl ki gerçek dünyada bir olgunun pahalı veya lüks olmasına insanların talepleri ve bakış açıları karar veriyorsa bu evrende de insanlar kendilerine yeni bir değer algısı çizebilecekler. Bu sayede de gerçekten üzerine çabalayan ve işe yarar yahut ilgi çekici bir şey yaratabilen herkes Metaverse’te büyük paralar kazanabilecek.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI