Ana SayfaYaşamMichael Jackson anısına tasarımlar

Michael Jackson anısına tasarımlar

Michael Jackson‘ın anısını yaşatmak üzere geçen kış Los Angles‘da düzenlenen anıt tasarım yarışmasının birincisi "Live Forever" isimli projesiyle Ayşe Ören oldu ve şimdi de yeni bir korsaj aydınlatma tasarladı Modonnadan esinlenerek.

E=mj2 yani maddesel varlığı bitip enerjiye dönüştü ve sonsuzluğa ulaştı

Engelliler için de çalışma masası yaptı ve daha birçok farklı tasarıma imza atıyor. Başarılarından ötürü Sanayi Bakanlığından da teşvik kredisi aldı.
Einsteinin izafiyet teoresi  e=mj2 ile yola çıkarak tasarladığı anıtta enerji maddeye madde enerjiye dönüşür. Michael Joesph Jackson’ı da tam anlamıyla ifade edende bu aslında, E=mj2 yani maddesel varlığı bitip enerjiye dönüştü ve sonsuzluğa ulaştı. Heykelde aynı felsefede yapıldı… Adı somut olarak maddeden hazırlandı ters olarak yan yana duran iki J harfi ve Tepedeki M harfi ve ortada Michael’in en tanınan duruşlarından “Moonwalk” boşluk formunda. Ters duran J’ler de kralın pelerinini ve yukarda ki M harfi de tacı sembolize ediyor. J harfinin kolları dünyayı sarıyor ve güneş vurduğunda gündüz ve akşam ışıklandırmayla, MJJ ve ortadaki boşluk formunun yansıması dünyaya düşüyor
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI