Ana SayfaMagazinMichelle Marie Gopaul bebek kaçırdı!

Michelle Marie Gopaul bebek kaçırdı!

Geçtiğimiz günlerde model Michelle Marie Gopaul, bebek kaçırmaktan tutuklandı. Hamile olmadığı halde arkadaşlarına hamile olduğunu söyleyen Gopaul, hamile kalmayı beklemek yerine başka birinin bebeğini kaçırmayı tercih verdi. Bebek doğmadan önce yapılan `Baby Shower` partisi için arkadaşlarının almasını istediği hediyeleri bile seçen model, bir aylık Roma Patel`i kaçırdı.

Sahte bir oyuncu seçmeleri düzenleyen Michelle Marie Gopaul, Bollywood filmi için Hint asıllı bir bebek arandığının reklamlarını verdi. Daha sonra seçmelere gelen hintli bir ailenin küçük kızlarını alıp `Bakalım sizden ayrılınca sakin duruyor mu?` diyerek yan odaya geçti. Aile diğer odada beklerken, Gopaul arka kapıdan çıkarak taksiye atladı ve minik bebeği kaçırdı.

Taksideyken `Bebeğim bir kız, küçük prensesim Valentina gelene kadar nasıl bekleyeceğim?` cümlesini internet üzerinden yayınladı.

4 saatlik arayışın sonunda polis bebeğe ve Gopaul`a ulaştı. Bebeğe herhangi bir zarar gelmeden yetişen görevliler, Gopaul`u çocuk kaçırmak ve alıkoymaktan tutukladı. Model şu anda şartlı tahliye ihtimali olmadan tutuklu olarak mahkeme tarihini bekliyor.

Ürkütücü değil mi?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI