Ana SayfaModaMichelle Obama'nın Tasarımcısı Trump'a Karşı

Michelle Obama’nın Tasarımcısı Trump’a Karşı

Tasarımcı Sophie Theallet, Obama’nın başkanlık döneminde eşi Michelle Obama’yı pekçok kez giydirmiş ve ondan esinlenerek elbiseler tasarlamıştı. Ancak yeni First Lady Melania Trump için bir şey yaratmayacağını ve diğer tasarımcıların da bu anlamda kendisine  destek olacağını umduğunu belirtti. 

Tasarımcı Twitter’ında yayınladığı açık mektupta şunları söyledi:

“Sophie Theallet markası her türlü ayrımcılık ve önyargıya karşıdır. Defilelerimiz, reklam kampanyalarımız ve ünlüler için tasarladığımız kıyafetler her zaman içinde yaşadığımız dünyanın çeşitliliğinin bir kutlaması ve bir yansıması olmuştur.

Siyasete karışmak akıllıca değil farkındayım. Bununla birlikte aile şirketi olarak, konu sadece para değil. Her zaman sanatsal özgürlüğümüze önem veriyoruz ve alçakgönüllü bir dünya oluşturmak için daha insancıl, bilinçli ve etik bir şekilde bu dünyaya katkıda bulunmak istiyoruz.”

Fransa doğumlu bir göçmen olan Theallet bu zamana kadar Obama yönetimi ile yakın olduğunu fakat Trump’ın ırkçı, sexist ve yabancı düşmanı politikalarının karşısında olduğunu belirtirken diğer tasarımcıların da kendisiyle aynı yolda ilerlemelerini istedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI