Ana SayfaGüzellikMicroblading Hakkında Merak Ettiklerinizi Araştırdık

Microblading Hakkında Merak Ettiklerinizi Araştırdık

Öncelikle “microblading” nedir?

Microblading tekniği kısaca kaş doldurma tekniği olarak bilinir. Uygulama için, dolgun kaş yanılsaması yaratmak için kullanılan yarı kalıcı bir dövme tekniği diyebiliriz. Doğal bir kaş bitişi mi istiyorsunuz? Yoksa daha koyu renk görünümü mü? Bu işlemle bunların oluşması mümkün görünüyor.

Nasıl uygualanır?

Öncelikle uygulayacak uzmanla görüşülür ve doğal saç renginize ve ten renginize uygun bir renk seçilir. Alın bölgesi temizlenir ve uygulama için numaralandırılır. Daha sonra acısız bir şekilde uygulama başlar. İyileşmeyi kolaylaştırma için merhem sürülür. İşlem kaşlarınızın ne kadar dolgun görünmesini istediğinize bağlı olarak 30 ila 40 dakika kadar sürebilir. Müşteri memnuniyeti ve olası rötuşlar gerekip gerekmediğini anlamak için genellikle dört ila altı hafta sonrasında uzmanla tekrardan görüşülür. Sonuçlar cilt türünüze göre değişkenlik gösterebilir. Cildiniz çok yağlıysa işlem sizde daha kısa sürede kalıcılık gösterebilir. Ürün kalitesi ve uygulayan kişinin uzmanlığına bağlı olarak kalıcılığı bir yıldan üç yıla kadar sürebilir.
 
Yan etkileri var mı?
 
Uygulamanın güvenilir ve deneyimli bir uzmana yaptırdığınız taktirde herhangi bir önemli yan etkisi yok. Kendiniz de tedavi sonrası prosedüre uyarsanız herhangi bir enfeksiyon meydana gelmeyecektir. Microblading randevunuzdan önce yaptıracağınız yer ve uzman yorumlarını okumaya, öncesi- sonrası fotoğraflarını incelemeye özen gösterin.
 
Sonrasında nasıl bakım yapmalısınız?
 
Bir microblading işleminden sonra kullanabileceğiniz en önemli ürün  kesinlikle güneş kremi. Diğer dövmelerde olduğu gibi, güneş kremleri de kaşlarınızın ömrünün uzamasına ve güneşten solmanın önlenmesine yardımcı olur.
 
Ayrıca uygulama sonrası kaş bölgesinde bir süre retinol içeren ürün kullanmamanız öneriliyor. Böylece olası erken renk solmasına engel olabilirsiniz. Kaşlarınızı iyileşme sürecinde bir veya iki hafta boyunca suya temas ettirmeyin ve o bölgede en az bir hafta boyunca makyaj kullanmayın. Tamamen iyileştikten sonra normal cilt bakım ve makyaj rutininize geri dönebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI