Ana SayfaMagazinMiley Cyrus'tan Liam hemsworth Ayrılığına Dair Açıklama Geldi

Miley Cyrus’tan Liam hemsworth Ayrılığına Dair Açıklama Geldi

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth çifti, ayrılık açıklamalarıyla herkesi şok etmişti. Ayrılık haberinden bu yana çıkan tüm söylentilere ise Miley Cyrus Instagram ve Twitter üzerinden yayınladığı açıklamayla son noktayı koydu. İşte o açıklama: 

“Seçtiğim hayatın, yaşamımı sevdiğim hayranlarımla ve halkın %100’üne hayatımı tamamen açık ve şeffaf bir şekilde yaşamam gerektiği anlamına geldiğini kabul edebilirim. Kabul edemeyeceğim şey, işlemediğim bir suçu örtbas etmek için yalan söylediğimin söylenmesi. Saklayacak bir şeyim yok.
 
Ergenlik çağlarımda ve 20’lerimin başında partilediğim bir sır değil. Sadece ot içmedim, bazı uyuşturucu deneyimlerim oldu ve en büyük hit şarkım kulüplerde uyuşturucu almak ve banyoda kokoin çekmekle ilgiliydi.
Gençliğimdeki ilişkilerimi mahvettim ve aldatıldım.
 
Bong’dan tüttürdüğüm için dev bir Walmart kampanyasını kaybettim.
 
Hotel Transylvania’dan Liam’a penis şeklinde bir doğum günü pastası aldığım ve yalarken fotoğraflarım olduğu için atıldım.

Bir topun üzerinde çıplak şekilde sallandım.
Muhtemelen tarihteki herhangi bir kadından daha çok çıplak fotoğrafım var internette.
Ama gerçek şu ki, Liam ve ben barışınca ciddiydim ve kendimi ona adadım.
 
Burada üzeri kapatılmaya çalışılan bir sır yok. Hayatımdaki her deneyimden bir şeyler öğrendim. Kusursuz değilim, zaten olmak da istemiyorum; bence sıkıcı. Gözlerinizin önünde büyüdüm ama konu şu ki BÜYÜDÜM.

Pek çok konuyu kabul edebilirim ama evliliğimin aldatma yüzünde bittiği dedikodusunu kabul etmiyorum. Liam ve ben 10 yıl boyunca beraberdik. Bunu daha önce de dedim ve bu gerçek; Liam’ı seviyorum ve sevmeye devam edeceğim.
 
Bu noktada sağlıklı seçimi yapmam ve geçmiş hayatımı geride bırakmam gerekiyordu. Uzun süredir en sağlıklı ve en mutlu halimleyim. Twerk yaptığımı, ot içtiğimi, saçma konuştuğumu düşünebilirsiniz ama yalancı değilim.

Şunu söylemekten gurur duyuyorum ki, şu anda gençliğimdekinden çok daha farklı bir yerdeyim.”
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI