Ana SayfaGüzellikMiley Cyrus`un saç evrimi

Miley Cyrus`un saç evrimi

Tam olarak 2006 yılında hayatımıza gidren ve Disney Channel`da yaptığı programlarla Hollywood dünyasıyla tanışan Miley Cyrus, son altı yıldır geçirdiği evrimlerle güzellik dünyası için iyi bir örnek diyebiliriz. Chris Hemsworth`ün hayatına girmesiyle değişmeye başlayan Cyrus, yıllar geçtikçe daha da popüler hale gelen sevgilisini kıskanmaya başlayınca değişime kendisinden başladı. Peki en son karşımıza erkek traşına yakın bir saçla çıkan Cyrus hangi aşamalardan geçti?

2006 yılına geri gittiğimizde uzun koyu kahverengi saçlarıyla karşımıza çıkan Miley, uzun süreler saçını omuz hizasından daha uzun ve koyu renklerde tuttu. İlk değişimini şarkıcılık dünyasına atarken gerçekleştiren çocuk yıldız, saçlarının arasına balyaj attırarak rengini açtı. Her sene daha cesur adım atan şarkıcı, en büyük değişimini sarıya boyatarak yaptı. Hemen arkasından saçlarını kısaltmaya başlayan Miley, son olarak 2013 yılının Eylül aylarında saçlarını platin sarısına boyatarak kısacık kestirdi.

En son yarısını kazıttığı saçlarıyla sevimli kız imajından asi bir tavıra bürünen Cyrus`un yıllar içinde değişen imajını fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI