Ana SayfaAnne ve ÇocukMILLY&POPPY’den Bebeklere Özel Organik Ve Renkli Müslin Koleksiyonu

MILLY&POPPY’den Bebeklere Özel Organik Ve Renkli Müslin Koleksiyonu

Konu bebeklerimiz olunca onlar için her şeyin en iyisini isteyen anneler için artık %100 organik pamuktan üretilmiş Milly&Poppy müslinler var. Bebeklerimizin teni kadar yumuşak ve doğal müslin ürünler üretme amacıyla yola çıkan iki girişimci annenin kurduğu Milly&Poppy rengarenk koleksiyonuyla 2022’ye merhaba diyor.
 
Türkiye’de tasarlanan ve üretilen Milly&Poppy ürünleri OEKO-TEX ve GOTS sertifikaları sahibi %100 organik pamuk dokuma müslinler 3 yaşa kadar bebekler için çok amaçlı olarak örtü/battaniye, kundak, banyo, deniz ve havuz sonrası kurulama, puset üzeri güneşlik, çarşaf, alt açma örtüsü, oyun halısı, omuz/ağız bezi olarak kullanılabiliyor.

Büyük boy müslin örtü, omuz örtüsü ve ağız bezi ürünlerinden oluşan 4 farklı koleksiyon, desenli ve düz renk seçenekler sunuyor. Neon renklerden oluşan SPACE, sevimliliğiyle LAMA, unisex kullanıma uygun BALLOONS ve markanın logosundan ilham alan BIRDY koleksiyonları, sarı ve gri düz renk seçenekleriyle birlikte markanın websitesi ve Instagram hesabı üzerinden satın alınabiliyor.
Tamamen doğal dokuma ve baskı ile üretilen müslinleri yumuşacık dokusu ve doğal içeriği ile bebekleriniz için uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI