Ana SayfaErkek ModasıMilord blazer ceketler

Milord blazer ceketler

Blazer ceketlerin kullanımı 1880’lerde başlıyor. Aslen İngiliz kriket oyunununen önemli parçası olan blazer’lar isimlerini de kriket kulüplerinin ceketlerindeki parlak ve göz alıcı şeritlere atfen “kıvılcım saçan ve parıldayan” anlamlarını taşıyan kelimeden alıyor. 1920’lerdeyse bugünkü görünümlerine ulaşan blazer ceketler ilhamıysaİngiliz denizci subayı ceketlerinden alıyor. Lacivert denizci blazer ceketlerinin 20’li yıllarda özellikle beyaz pantolonlarla kullanımı varlıklı beyler tarafından kendilerini kitlelerden ayıran bir sınıf bilinci yansıması olarak görülüyordu. 1930’lu yıllardaysa farklı renklerde kullanılmaya başlayan ceketler,özellikle parlak ve canlı görünümü ile mavi; ağırbaşlılığı ile de koyu yeşil renklerde oldukça popüler olmuştu.Günümüzde mavi blazer ceket ve tonları hala önemli bir erkek giyim klasiği.

Her ceketin olduğu gibi blazer ceketin de vücuda oturması gerekir. Bedene en uygun ceketse ancak özel dikim sonucu ortaya çıkar. Özel dikim ceketler, vücudun fiziksel özelliklerini dikkate alarakdikildiğinden hazır ceketlerdeki potluklara yer bırakmaz.

Açıldığı günden beri hazırladığı özel dikim kıyafetlerle erkeklere stil yolculuklarında eşlik eden MILORD Style House, vücuda en uygun şekilde blazer ceket dikimi gerçekleştiriyor. Her erkeğin kendi fiziksel özellikleri göz önüne alınarak oluşturulan ceketler vücutla bütünlük sağlarken çok özel ithal kumaşlarla ve el dikişiyle günlük yaşamda rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Sonbaharda şehre dönen beyler,MILORD şıklığıyla fark yaratıyor…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI