Ana SayfaAstrolojiMilyarder olma ihtimali en yüksek 3 burç

Milyarder olma ihtimali en yüksek 3 burç

Lüks bir yaşam için içinizde güçlü bir istek hissediyorsanız, doğum haritanızda bununla alakalı gizli bir açıklama olabilir. Bunun nedeni, astrolojik profilinizin tuhaflıklarınızın, güçlü yanlarınızın ve motivasyonlarınızın kozmik bir kokteyli gibi olmasıdır, bu nedenle lüks isteğinizi açıklayabilmesi mantıklıdır. Muhteşem ve lüks olan her şeye ilgi duyuyor ve çoğunlukla çoğu konuda parayla mı motive oluyorsunuz? Eğer öyleyse, muhtemelen milyarder olma olasılığı en yüksek olan burçlardan birisiniz.
 
Güneş burcunuzun nitelikleri, cömert eğilimlerinizi yansıtabilecek bazı motivasyonlarınız hakkında size fikir verebilir. Örneğin, güneş burcunuz Oğlak ise -çalışkan ve lüksü seven bir yapıya sahip olan bir toprak burcu- bu durum; şansınız, disiplininiz, iş ahlakınız ve varlıklı bir yaşam tarzına duyarlılığınızı diğerlerinden ayırt etmek için tek başına yeterli bir nedendir.
 
Güneş burcunuz size çok şey anlatsa da yaşam potansiyelinizi diğerlerinden ayırt edebilen doğum haritanızın tek unsuru o değildir. Ev yerleşimleriniz de size hayatınızın yönü hakkında çok şey söyleyebilir. Spesifik olarak, menkul kıymetler ve finansla ilgili her şeyle ilgilenen ikinci ev yerleşiminiz ve kariyer ve kamu imajı ile ilişkili onuncu ev yerleşiminiz bu konuda büyük rol oynar. Boğa gibi tamamen para ve daha maddi şeylerle ilgili olan ve bu yerleşimde konuşlanmış muhteşem bir burcunuz varsa, muhtemelen zengin bir hayattan daha azına razı olmazsınız.
 
Biraz daha derine inmek istiyorsanız, haritanızdaki kaderinizi yansıtan kehanet noktası olan kuzey düğümünüze bir göz atın. Örnek olarak, Venüs parayı, güzelliği ve lüksü yöneten gezegendir, bu nedenle kuzey düğümünüz terazi yahut boğa gibi bir burçtaysa milyarderler kulübü için diğerlerinden daha iyi bir şansınız var diyebiliriz.
 
İster Kylie Jenner gibi karizmatik bir iş insanı, ister hayırsever bir kişi olun, doğum haritanız size parayla ilişkiniz arkasındaki bağlamı verebilir.


 
Boğa Burçları (20 Nisan – 20 Mayıs)

Materyalist olma itibarınız boşuna değil, bu kadar lüks olmanızın bir sürü nedeni var. Yeni başlayanlar için özet geçmek gerekirse, finans ve güvenliğin ikinci evi tarafından yönetiliyorsunuz. Bu, maddi varlıklarınıza bağlı olduğunuz anlamına gelir ve bu da paranın değerini görmenize yardımcı olur. Ayrıca estetiği ve parayı elinde tutan gezegen olan Venüs tarafından yönetiliyorsunuz, bu nedenle cömert olan her şeye karşı yakınlığınız var.
 
Terazi Burçları (23 Eylül – 22 Ekim)
Güzellik ve parayla ilgili her şeyi yöneten gezegen Venüs tarafından yönetiliyor olmak, finans odaklı bakış açısına sahip Terazi için iyi bir nedendir. Ancak paraya olan yakınlığınız, esas olarak, güçlü bir profesyonel ağ oluşturmanıza olanak tanıyan başkalarıyla anlamlı bağlar geliştirme yeteneğinizden kaynaklanmaktadır. Çoğunlukla her şey kimi ve ne kadar kişiyi tanıdığımızla ilgili, değil mi?
 
Terazilerin zengin olmaya yatkınlıkları takım oyuncusu olmalarından kaynaklanır. Ortaklıkta uyum onlar için o kadar önemlidir ki, yaptıkları işe adalet ve düzen getirmek için fedakarlık yapmaya isteklidirler.
 
Balık Burçları (19 Şubat – 20 Mart)
Balıkların hayallerindeki hayatı akıllarında kurma yeteneği, tam olarak milyarder statüsüne erişme ihtimallerinin büyüklüğünün nedenidir. Bilinçaltının on ikinci evi tarafından yönetiliyorsunuz, bu yüzden size göre sınırlar sadece sizi engelliyor. Engeller veya kısıtlamalardan etkilenmeden profesyonel yaşamınızda ilerlemeye çok önem veriyorsunuz.
 
Balık burcunu iş hayatında başarılı yapan şey, büyük hayaller kurmalarına izin vermeleri ve empatik enerjilerini risk almak için kullanmalarıdır. Bazen kendinize bir şans vermek sizi çok uzağa ve çok daha iyi yerlere götürebilir. Balık burcunun hükümdarları Neptün (idealler gezegeni) ve Jüpiter (bolluk gezegeni), balık burcuna hedefler koyup onlara ulaşma konusunda yardımcı oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI