Ana SayfaAnne ve ÇocukMio Design'ın Yeni Koleksiyonu Lansman ile Tanıtıldı

Mio Design’ın Yeni Koleksiyonu Lansman ile Tanıtıldı

Sosyal medyada zorlu anne olma sürecini paylaşarak umut olmasıyla tanıdığımız, sonrasında minik mucizesi Melina’ya duyulan sempatiyle yüzbinlere ulaşan Merve Öztürk çocuk giyim markası Mio Design’ın yeni sezonu için Momo Bebeköy’de bir lansman gerçekleştirdi. Lansmana Burcu Kara, Seda Erdim, Serap Korkmaz Aslan, Ece Vahapoğlu, Seren Fosforoğlu, Didem Uzel gibi bir çok ünlü sima katıldı.

Mio Design markasının kurucusu ve kreatif direktörü Merve İpek Öztürk kendi çocuğunun ihtiyacından yola çıkarak markasında şıklığın rahatlıkla bir arada olabileceğini kanıtladı. Merve İpek Öztürk, çocukların rahatlığı ve konforunu düşünerek çıktığı bu yolda birbirinden güzel tasarımlarla adından söz ettiriyor. Mio Design kaliteli ve sağlıklı kumaş içerikleri ile ailelerin çocukları için kuşku duymadan tercih ettiği bir marka haline geldi. Ürünleri yüksek oranda pamuk penyeden, doğal içeriklerden üretiliyor. Aynı zamanda satışlardan elde ettiği gelirin bir kısmını, ÇİDER( Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği)’ne bağışlıyor.

 
Davette Çider (Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği) Kurucusu Sibel Tuzcu desteklerinden ötürü Merve Öztürk’e teşekkür sertifikasını takdim etti.

Galeries La Fayette, Brandroom, Harvey Nichols gibi seçkin satış noktalarında ilgi gören markanın aynı zamanda Nişantaşı Akkavak sokakta bir showroomu da mevcut. Online sitesi ‘Mio.melinasmom.com’ a her geçen gün Looklight, Wild&Soft, Mr.Maria, Tangle-Teezer, Bibs, Bohoco Baby, Child Home gibi ithal ve yerli kaliteli markaları eklemeye devam ediyor.

Soft renklerin ve spor parçaların öne çıktığı yeni koleksiyonu Nişantaşı Akkavak Sokakta bulunan mağazasında görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI