Ana SayfaYaşamMizah Festivali Ertelendi

Mizah Festivali Ertelendi

Türkiye`nin değerli isimlerinden usta oyuncu Zeki Alasya`nın bugün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etmesi tüm sanat camiasını derinden etkiledi.

Tüm Türkiye`den bu acı haber üzerine taziye mesajları gelmeye devam ediyor. Usta oyuncunun vefatı üzerine Mizah Festivali de bir açıklama yaptı.

`Türkiye, usta bir mizahçısını ve çok değerli bir sanatçısını yitirmiştir, böyle elim bir günde ustamızı ebedi yolculuğuna uğurlamak en tabii görevimizdir. Türkiye`nin usta mizahçılarını kutsal bir amaç uğruna bir araya getirdiğimiz festival etkinliğimizi bir başka kutsal görevimizi yerine getirmek üzere ertelediğimizi duyurmak isteriz. Bizler ustamızı selamlayıp minnetlerimizi iletmek üzere cenazesinde onunla birlikte olacağız. 9-10 Mayıs tarihlerinde Mardinli sanatsever gençlere katkı amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimizi acı kaybımız nedeniyle yakın bir tarihe ertelediğimizi basın mensuplarına ve kamuoyuna duyurur tüm Türkiye`ye baş sağlığı dileriz. Yeri doldurulamayacak ustamız Zeki Alasya`yı en içten minnet ve şükran duygularımızla anıyor tüm sevenlerine sabır diliyoruz.`

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI