Ana SayfaGüzellikMolton Brown ile Sevdiklerinizi Şımartın

Molton Brown ile Sevdiklerinizi Şımartın

MOLTON BROWN ürünleri ile en kıymetli varlıklarınızı şımartabilirsiniz. Ürünlere tüm V2K Designers ve Vakkorama Mağazalarında ulaşabiliyorsunuz. İşte size birkaç öneri… 

Okaliptüs+Zencefil Mucizesi – Vücut Şampuanı
Okaliptüs yağının canlandıran etkisini taşıyan bu harika ürün, yorgun kaslarınızı ısıtıyor, canlandırıyor ve tıkanmış göğsünüzün açılmasını sağlıyor. Canlandırıcı vücut şampuanı ve banyo köpüğüyle bedeninizdeki ağrılar suya karışıyor.
Zencefilli Nemlendirici Vücut Şampuanı
Bu egzotik vücut şampuanıyla uzak kıyılara yolculuğa çıkacaksınız. İçeriğindeki zencefil zambağı cildinizi şımartırken, özel tamanu yağı cildinizi rahatlatıyor ve koruyor. Mükemmel parfümü ve yoğun nemlendirici etkisiyle cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlıyor.
Yuan Zhi -Rahatlatıcı Vücut Şampuanı
Geleneksel Çin ilaçlarında kullanılan ve Çin’in güneyinde yetişen eşsiz yabani bitki yuan zhi içeren vücut şampuanı enerjinizi dengeliyor, ruhunuzu sakinleştiriyor, stres ve huzursuzluğu azaltarak gece iyi uyumanızı sağlıyor. İçeriğindeki mango gliseridlerin antioksidan ve antienflamatuvar özelliği cildi onarıyor ve yeniliyor.
Vitamin Deposu- A,B,C Vitaminleri ile yoğunlaştırılmış Vücut Şampuanı
Taze sıkılmış portakal içeriği ve A,B, C vitaminleriyle canlandırıcı etkiye sahip vücut şampuanı sizi harekete geçirecek. Cildinizi yumuşacık yapan formülüyle güne harika bir başlangıç yapmak şimdi çok kolay.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI