Ana SayfaGüzellikMolton Brown yat ürünleri

Molton Brown yat ürünleri

1973 yılından bugüne, kozmetik dünyasında, ilkleri gerçekleştirerek yerini belirleyen Molton Brown, Selfridges & Harrods gibi ünlü mağazaların yanısıra, Buckingham Palace’da da kullanıldığını dünyaya duyurdu. 

Kraliyet ailesinin tercihi olan bu doğal ve zarif markayı, özel uçak ve lüks yatlarda kullanmak bir gelenek olmaya başladı.
Molton Brown, Himalayalar’dan Amazon’a uzanan geniş bir coğrafyadan elde ettiği egzotik yağları, bitki esanslarını ve doğal maddeleri kullanıyor. Ölü deniz tuzlarını ithal ediyor, hayvanlar üzerinde asla test yapmıyor.  Çin’de yetişen bitkileri kullanıyor, sabunlarını bitkisel yağlardan üretiyor.
İnsanların iç dengesine odaklanan ilk marka olan Molton Brown, uçak yolculuğunun yarattığı kötü hislerden arındırarak, kendini iyi ve zinde hissetmek isteyenler için 30ml, 50ml, 100 ml ve 300 ml boylarında tasarlandılar.
Özel yatlarla başlayıp,  özel uçaklarla da devam eden bu yolculuğu İngiliz farkı ile yaşamak isteyenler için!
Perakende ürünleri ile ilk kez ve sadece www.mbturkey.com ve tüm V2K designers & Vakkoroma mağazalarında doğallığınıza geri dönüşünüz için sizleri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI