Ana SayfaMücevherMont Blanc yüzükleri

Mont Blanc yüzükleri

Tasarım ve görünümde güçlü bir stile sahip bu iki yeni yüzük, beyaz altın oniks ve beyaz akikden yapılmış; her yüzük de elmaslarla döşenmiş. Toplamda 0.80ct ve sert kesim taşlarla çevrelenen zemini, etrafını çevreleyen farklı boyutlarda yuvarlak parlak elmaslar ve yumuşak altından oluşmuş. Aynı zamanda zemin, koyu siyah ve beyaz taşlar arasındaki kontrastı vurguluyor.

En iyi yazım araçlarının belirleyicisi olarak Montblanc’ın uzmanlığına dayanarak yapılan tasarı, Etoile de Montblanc yüzükleri bayanlardan ilham  almış.Yazım araçları koleksiyonunun  şekli mükemmel bir şekilde kapağa entegre edilmiş. The Etoile Précieuse yazım araçları koleksiyonu  kapağını çevreleyen şık elmas  yeni nesil mücevher koleksiyonunu yansıtıyor.

Buna ek olarak, La Dame Blanche Etoile de Montblanc koleksiyonunun güçlü, kadınsı karakteriyle oluşturulmuş baştan çıkarıcı bu beş yüzük, La Dame Blanche ‘nin ihtişamı ve tutkusuyla dolup taşıyor.Bu koleksiyon Montblanc masifinin zirvesinden Fransızların hürmetleri ile bahsetmek adına  “Beyaz Bayan”ı Montblanc bayanlar mücevherleri olarak ithaf ediyor.

La Dame Blanche Etoile de Montblanc , kendine özgü nitelikleri ile tanınıyor – Montblanc Elması merak uyandırıcı bir biçimde konumlandırılmış.

Bir imza olarak Montblanc Elması, her bir parça içerisine ihtiyatlı bir şekilde yerleştirilmiş, ve her bir  yüzüğün güçlü ayarlarının altına 18 ayar altın bant işlenmiş. Parlak, zarif ve modası geçmeyen, Montblanc Elması eşsiz olarak büyük bir ihtişam ve elmasının kendisinin içinde ikinci bir yıldızla beraber Montblanc  yıldızı şeklinde kesilmiş. Bu, özenle hazırlanmış alışılmadık yıldız kesimi,  büyülü bir şekilde etrafına  kıvılcımlar ve ışıltılar yayıyor. Sekiz senelik araştırma ve geliştirmenin sonucunda ,2006 da icat edilmiş ve böylece   Montblanc Elması Montblanc’a olan bağlılığını gösteriyor. Mükemmellik ve sanatın en yüksek standartlarındaki sembolü.

Bu iki yeni yüzüğün  taşlarının renk seçimleri- saf beyaz veya dramatik siyah – sadece Montblanc kimliğini yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda mücevher dünyasının klasik ve güçlü renkleri derin hassasiyet yada saf huzuru çağrıştırıyor. Bu beş yüzüğün her biri kadın giyiminin zarafet,sofistikelik ve güvenilirlik özelliklerini arttırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI