Ana SayfaYaşamMoshiqa'dan Evcil Dostlara Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

Moshiqa’dan Evcil Dostlara Yılbaşı Hediyesi Seçenekleri

Moshiqa, bu karşılıksız sevgiyi kutsamak için pet ebeveynlerine ilham veriyor. Yeni yıl ruhunu evcil dostlarıyla yaşamak isteyenlere birbirinden eşsiz hediye alternatifleri sunan Moshiqa, fonksiyonel ürünleriyle evcil hayvanların tüm gereksinimlerini karşılarken, ikonik tasarımlarıyla eşsiz bir pet gardırobuna imza atıyor.

Soğuk havalarda evcil hayvanların içini ısıtacak hoodie ve sweatshirt’lerden, park gezilerini şıklaştıracak parkalara, ergonomik tasarımlı evcil hayvan çantalarından, ebeveynlerin tüylü bebeklerini gezdirirken her koşula hazır ve tamamen özgür olmasını sağlayan harness, collar ve multifonksiyonel kemer seçeneklerine kadar yüzlerce hediye alternatifi tüylü çocuklarını şımartmak için ebeveynleri bekliyor. Yeni yıl renkleri altın ve kırmızıyı öne çıkaran seçkin tasarımlarından oluşan Wonder Woman 1984 Golden Capsule Collection’da yer alan lüks pet aksesuarları ihtişamlı tasarım kodlarıyla kedi ve köpeklere ışıltılı bir parti deneyimi sunuyor.

Farklı gereksinimlere yönelik devrimci tasarımlarıyla evcil dostların yaşamlarını şıklaştırıp eğleneli hale getiren Moshiqa, moda ve estetik algısını uzman zanaatkarların deneyimiyle birleştirerek “Collectible Item” olarak nitelendirilen özgün bir tasarım deneyimi yaşatıyor.

Kuruluşundan itibaren yaşama artı değer katacak sosyal sorumluluk projelerini desteklemeyi ilke edinen Moshiqa, sevdiklerine hediye alırken duyarlı projeleri desteklemek isteyenlerin de tercihi olacak. Wonder Woman 1984 Golden Capsule Collection’ın satış gelirlerinin %10’unu kadınların eşit eğitim koşullarına sahip olması için çalışan uluslararası yardım kuruluşu The Malala Fund’a veya evsiz hayvanların daha iyi koşullarda yaşayabilmesi adına uluslararası çalışmalar yürüten Türkiye merkezli Dumpster Doggies’e aktarıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI