Ana SayfaYaşamMövenpick Dondurma Günleri

Mövenpick Dondurma Günleri

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick, 2011 yılından beri düzenlediği Dondurma Günleri ile birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına çok özel sürprizler hazırlıyor.

Etkinlik 24 Mayıs-08 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da; Caddebostan, Şaşkınbakkal, Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi, Ulus, Akmerkez Alışveriş Merkezi, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Bebek, Kuruçeşme ve Nişantaşı gibi lokasyonlarda gerçekleşecek.
Aşşk Kahve, Cookshop, Kırıntı, Hardal, La Sirène, Masa Restaurant,  S Cafe,  Mövenpick Hotel Istanbul gibi pek çok seçkin mekan Mövenpick Dondurma Günleri boyunca, aktiviteye özel olarak hazırladıkları dondurmalı tarif ve menülerini misafirlerine sunacaklar.
Etkinlik mekanlarında, “Gurme Dondurmanın Burç Haritası’’ oyununa katılacak olan dondurma tutkunları, kendi burçlarına ait dondurma veya sorbe lezzetini öğrenecek ve serinliğin keyfine varacak.
Sosyal medya uygulamaları ile de fark yaratacak olan etkinlikte, 24 Mayıs-08 Haziran tarihleri arasında #MövenpickGünleri etiketiyle katılımcı mekanlarda çektikleri fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşan dondurma severleri birbirinden güzel hediyeler bekliyor olacak.  Facebook marka sayfasına aktarılacak olan fotoğraflar arasından, Mövenpick Dondurma jürisinin değerlendirmesi sonucunda 1. seçilen fotoğrafın sahibi katılımcı iPad mini, 2. seçilen fotoğrafın sahibi katılımcı iPod nano ve 3. seçilen fotoğrafın sahibi katılımcı iPod shuffle kazanacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI