Ana SayfaGündemMüjde Uzman Ceyhun Yılmaz`a Dava Açtı

Müjde Uzman Ceyhun Yılmaz`a Dava Açtı

Müjde Uzman, Ceyhun Yılmaz`ın sözünü affetmedi ve 3 kururşluk dava açtı. 18 Kasım`da "CNN Türk`te yayınlanan "Burada Laf Çok" programında sunucu Mesut Yar, Müjde Uzman`a `asıl mesleğiniz nedir?` sorusu sormuş, tam o anda programın diğer konuğu olan Ceyhun Yılmaz, sessizce eğilerek "o…luk" demiş ve bu söz, canlı yayında herkes tarafından duyulmuştu.

Olayın sosyal medyada yer almasının ardından Ceyhun Yılmaz, sosyal medya hesabından özür dileyip Müjde benim kardeşim demişdi. Ancak bu özür Müjde Uzman`ı tatmin etmedi.

Genç oyuncu, Ceyhun Yılmaz`a manevi tazminat davası açtı. Müjde Uzman, tazminat davasını avukatı aracılığıyla şu açıklamayala duyurdu: "Müjde Uzman, Ceyhun Yılmaz tarafından çirkin bir kelime atfedilmek suretiyle hakarete uğramıştır. Bu durum, onda ağır bir travma yaratmıştır. Arkadaş olmak, şaka yapmaya çalışmak, tanışık olup olmamak, yahut kişiler arasında bir samimiyet bulunup bulunmaması, hiçbir surette böyle bir hakaretin haklı gerekçesi olamaz. Mevcut durumda müvekkilemin insanlık, kadınlık ve meslek onuru zedelenmiştir. Müjde Uzman, 14 senedir bu sektörde çalışmakta olup, durduğu ve durmak istediği yer bellidir. İşlenen suç hakkında savcılığa başvurulduğunu, ayrıca yaşamış olduğu duygusal travma ve üzüntünün herhangi bir miktar ile tazmini mümkün olmadığından 3 kuruşluk manevi tazminat davası açıldığını kamuoyuna bildiririz."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI