Ana SayfaGüzellikNarciso Rodriguez essence eau de musc

Narciso Rodriguez essence eau de musc

Narciso Rodriguez piyasaya çıkardığı yeni kokusu essence eau de musc’i bakın nasıl anlatıyor: "Misk bir kadının seksiliğini, esas feminenliğini zahmetsizce yakalar. Essence eau de musc ile miskin duygusal yakınlığı, essence eau de parfum ile de saf parlaklığı aldım. Böylece bugünün kadınının iki kişisel özgürlük gücünü kutlamak için birleştirmek istedim. Hikaye bir kadının ikili doğasını keşfetmek için devam ediyor: ve içten ve parlak ve duygulu, diğer taraftan savunmasız olmaktan veya risk almaktan korkmayan şehvet uyandıran doğası".

essence eau de musc; tasarımcının koleksiyonlarını ağırlıksız akışkanlık, kaygısız şehvet,zahmetsiz kolaylık, ek bir parlaklık ve yeni bir coşku ile son zamanlardaki evriminin yankılarını yansıtıyor. 

Parıldayan gökyüzünü, kokunun kalbinde yer alan miskin gün ışığını anımsatan kokusu kaplıyor. Üst notalarda yer alan taze sitrus, irisin karşı konulmaz duygusallığına katılıyor.

Narciso Rodriguez essence eau de musc neredeyse hava perisi gibi, uzun ince şişesi güzellik ve kazanımları ile muhteşem bir varlığı, miskin gizemini koruyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI