Ana SayfaGüzellikNARS 2011 Yazına Hazır

NARS 2011 Yazına Hazır

Nars`ın kurucusu ve kreatif direktörü, François Nars, NARS 2011 Yaz koleksiyonu için yine model olarak Iris Strubegger ile çalıştı. Iris`In cildi PRO-PRIME™ Pore-Refining Primer, kullanılarak pürüzsüzleştirildikten sonra Barcelona Sheer Glow Fondöten ve Custard Concealer ile mükemmelleştirilmiş. Ten makyajı Eden Toz Pudra ile sabitleştirilerek tamamlanmış.

Güneş öpücüğü etkisi için, Laguna Bronz Pudra ile yüz kontürlenmiş. Super Orgasm Illuminator elmacık kemikleri ve şakaklara doğru uygulanarak fresh bir ışıltılı ile güneş öpücüğü etkisi arttırıldı.
Gözlerde, öncelikle Burn It Blue İkili Far`ın sağ tarafı ile baz oluşturulmuş. Sonrasında Cap Ferrat 3`lü farın gümüş-yeşil ve buzlu turkuaz renkleri karıştırılarak kirpik çizgisinden kaşa kadar uygulanmış. Black Moon Göz Kalemi üst ve alt kirpik diplerine uygulanarak gözler belirginleştirilmiş. Cap Ferrat 3`lü Farın buzlu turkuaz rengi gözün alt kısmına kirpik çizgisi hizasında uygulandı ve kaşlar Coconut Grove Tekli far ile belirginleştirildikten sonra 2 kat Larger than Life Volumizing Mascara uygulanarak göz makyajı tamamlanmış.
Son olarak Bolero Velvet Matte Lip Pencil dudaklara sürüldükten sonra Wonder Lip Gloss ile hafif bir ışıltı verilmiş.

Summer 2011 koleksiyonu ılık, sofistike, ışıltılı ve canlı, belirgin renklerden oluşuyor. Gözler buzlu deniz köpüğü, gümüş yeşil ve buzlu turkuaz ile yıkanıyor. Dudaklar mandalina tonundaki turuncu ve ateşli pembe tonlar ile  renkleniyor.

Yaz görünümü ayçiçeği sarısı yada mat beyaz renk ojeler ile Nars`ın modern tarzını yansıtacak şekilde tamamlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI