Ana SayfaGüzellikNars Illuminator

Nars Illuminator

Nars’ın Illuminator koleksiyonu hazır. Bu koleksiyon cilde rahatca uygulanarak , ışık yansıtma özelliği ile cildi tazeleyen ve ten makyajını ışıltılı ve ıslak görünüm ile tamamlayan bir seridir. Illuminator’ler tek başına cide canlılık ve sağlıklı ışıltı vermek için ya da makyajı aydınlatmak ve canlandırarak sıcak bir görünüm vermek için makyaj üstünede kullanılabilir.

COPACABANA – Multiple serisindeki adaşı gibi, Copacabana Illuminator tüm yüze ya da fondötenlerle karıştırılarak cilde sedefli bir parlaklık ve aydınlık verir. Dekolteye ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandırmak için de kullanılabilir.
 
SUPER ORGASM – Altın ışıltıları ve şeftali tonu ile Super Orgasm allığından esinlenerek yaratılan bu illuminatortüm yüze ya da fondötenlerle karıştırılarak uygulanabilir. Dekolteye ışıltılı ve sıcak bir görünüm kazandırmak için de kullanılabilir.
 
LAGUNA – Laguna Bronzerda olduğu gibi altın-bronz rengi ile güneş öpücüğü efekti veren bu illuminator tek başına tene ya da fondötenlerle karıştıralarak tüm yüze ya da canlı bronzluk için dekolteye uygulanabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI