Ana SayfaGüzellikNatalie Portman makyajı

Natalie Portman makyajı

83. Oscar Ödül töreninden evine bir Oscar ile dönen Natalie Portman kırmızı halının ve törenlerin en etkili isimlerinden biri. Özellikle son filmi Black Swan`dan sonra büyük bir ilgi gören Portman aynı zamanda doğal güzelliğiyle de dikkate çekiyor. Siz de Portman gibi makyaj yapmak istiyorsanız bakın ne gibi makyaj malzemelerine sahip olmalı ve nelere dikkat etmelisiniz?

Sephora Güzellik Uzmanlarıyla yaptığımız görüşmede böylesi bir ten makyajı için Fred Farrugia Liquid Cake Foundation (05) ile Sephora Illuminizing Loose Powder in Brush (No:3 Abricot Bonne Mine)`ın yeterli olduğunu söylediler. Makyajın genelinde dikkati çeken göz makyajı için gerekenler ise bambaşka. Fred Farrugia Corrector Concealer (05), Fred Farrugia Eye Shadow Duo (30), Too Faced Lash Injection Mascara (Black) ve Sephora Liner Pencil (02-Glitter Black) size yeterli olacak ürünler.

Yanaklarda Fred Farrugia Bowder Blush (08) ve dudaklarda da Sephora Profusion Lip Gloss (22-Deep rose)`u kullandınız mı Natalie Portman gibi bir makyajınız olabiliyor.

Bu güzel ile ilgili özel ipucuna gelince… Elmacık kemiklerinizi daha belirgin hale getirmek için tercihen kesik uçlu bir allık fırçası ile tam yanaklar üzerinden başlayıp içeriden dışarı doğru uygulama yapmanız daha doğru olacaktır. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI