Ana SayfaMagazinNeşe Sayles evlilik hataydı dedi

Neşe Sayles evlilik hataydı dedi

BKM Mutfak oyuncusu Neşe Sayles verdiği bir ropörtajda evliliğin hata olduğunu söyledi.

"Gerçekten böyle yanlış bir adım atmasaydım, çok farklı bir yerde olabilirdim. Gözüme perde mi indi, aşık mı oldum bilmiyorum ama her şeyi bırakıp ıspanya’ya yerleştim. Onu ancak hata olarak nitelendirebiliyorum şimdi. Bir daha da aynı hatayı yapmam.

Boşanmam Tamamen karşı tarafın davaya gelmemesi, sunduğum kanıtları çürütmeye çalışması yüzünden bu kadar uzun sürdü…. Çok kumar oynuyordu, sabaha kadar masadan kalkmıyordu. Haliyle performansı düşüyor ve takıma alınmıyordu. O zaman da morali bozuluyordu. Sonunda ıspanya’daki kulübü Getafe, kulüple ilişiğini kesti zaten. Benim iftira atmam ya da yalan söylemem gibi bir şey söz konusu değil yani… Avukatımla ilk buluştuğumda yaşadığım her şeyi anlattım, gerisine karışmadım ve bir daha hiçbir yorum yapmadım.

Şimdi her şey yolunda. Kendimi geliştirmek için zaman tanıdım kendime. 6-7 kilo verdim. Depresyondaydım o dönem sürekli… “Neşesiz Neşe” diyorlardı hatta… Başkalarının hataları yüzünden kendimi neden suçlu ve mutsuz hissedeyim? Tek öğrendiğim bu oldu işte… Benim hatamsa çok çabuk karar verip adım atmamdı, diğer her şey onun hatasıydı."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI