Ana SayfaModaNesfit, Koşu Bandı Kampanyasıyla Herkesi Harekete Geçmeye Çağırıyor

Nesfit, Koşu Bandı Kampanyasıyla Herkesi Harekete Geçmeye Çağırıyor

Harika bir gün geçirmenin ilk adımı olan besleyici ve enerji veren bir kahvaltı yapmanın önemini bilen tüketiciler için Nesfit sağlıklı ve kaliteli bir yaşamı desteklemeye devam ediyor! İyi bir beslenme düzenine katkı sağlamak için ideal olan promosyonlu Nesfit paketleri, aynı zamanda koşu bandı çekilişi için hak kazandırıyor.  Bu yeni kampanyayla birlikte tüketiciler Nesfit paketlerinde karşılacakları yüzde yirmi daha fazla ürünün yanı sıra 100 adet katlanabilir koşu bandı kazanma şansı da yakalayacak! 
 
Nesfit, nefis ve besleyici ürün içeriğiyle olduğu gibi kampanyalarıyla da her zaman sağlıklı ve iyi yaşamı, fiziksel aktiviteyi desteklemekte. Marka, tam tahıl, yulaf ve pirinç gevreğinden oluşan besleyici ürünlerinin yenilenen paketlerinde, “İyi yaşamak senin Nesfit’inde” mesajıyla herkesi harekete geçmeye ve kendisi için iyi bir adım atmaya davet ediyor. 
 
Lezzetli ve enerji dolu öğünler sunan Nesfit’in; evde kolayca spor yapabilmenizi sağlayan ve spor yapmak için kendini yataktan zor kaldırabilenleri dahi motive edecek hediyesi Walkingpad Katlanabilir Koşu Bandı, katlanabilir olmasıyla evlerde yer kaplamıyor, kolayca kendine yer bulabiliyor!
 
“İyi Yaşamak Senin Nesfit’inde” mottosuyla hareket eden Nesfit, sabahlarımıza enerji katmaya her zamanki gibi hız kesmeden devam ediyor!

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI