Ana SayfaYaşamNespresso'dan Yeni Essenza Plus

Nespresso’dan Yeni Essenza Plus

Nespresso’nun çok sevilen modeli Essenza Mini’nin başarısını takip ederek geliştirilen yeni Essenza Plus, kaliteli kahve deneyimini şık bir tasarımla buluşturuyor. Eşsiz kahve keyfini; tek tuş kolaylığı, farklı tasarım ve farklı renk seçenekleri ile birleştiren Essanza Plus, kahveseverler için mükemmel bir çözüm sunuyor.
 
Kahve tutkunuz ister küçük bir fincan Espresso, ister büyük bir bardak Amerikano olsun; Essenza Plus’ın sunduğu birbirinden farklı seçenekler ile herkes için özel bir Nespresso lezzeti bulmak mümkün. Essenza Plus; Espresso, Lungo, Amerikano ve Amerikano XL gibi dört farklı kahve hazırlama seçeneği sunuyor.
 
İki farklı tasarım stilini üç farklı renk opsiyonuyla buluşturan Essenza Plus, dört farklı modelle kahve tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Minimalistlerin kalbini fethedecek sade çizgilere sahip dikdörtgen gövdeli tasarım, siyah ve beyaz olarak tercih edilebiliyor. Nespresso, daha yuvarlak hatlı klasik tasarımlara yönelmek isteyen kahve severler içinse, kırmızı ve siyah olarak iki farklı renk seçeneğini tek tasarımda buluşturuyor.
 
Şık tasarımı fonksiyonel çözümler ile birleştiren Essenza Plus’ın teknolojiden ilham alarak yaratılan özelliklerinden biri de modüler su haznesi. Dönebilir su haznesi sayesinde Essenza Plus’ı mutfağın her alanına kolayca sığdırmak mümkün hale geliyor. Ayrıca, kireç çözme bildiriminin eklenmesiyle geliştirilen akıllı tasarım, yüksek kaliteli kahveye her gün evinizin konforunda ulaşabilmenizi sağlıyor. Her detayı özenle düşünülen Essenza Plus, çevre dostu anlayışından da ödün vermiyor. İki dakika boyunca çalışmadığında uykuya geçen ekonomik modunun yanı sıra, dokuz dakika boyunca kullanılmadığında ise otomatik olarak kapanıyor.
 
 
Yeni Essenza Plus; Nespresso Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Zorlu Center, Akasya, Kanyon, İstinyePark, Vadistanbul ve Mall of İstanbul Boutique’lerde, tr.buynespresso.com ve 444 20 21 Nespresso Müşteri İletişim Merkezi üzerinden satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI