Ana SayfaGüzellikNetwork Timeless

Network Timeless

NetWork, günden geceye uzanan tasarım anlayışıyla hazırladığı kadın ve erkek koleksiyonlarına; yine ‘zamansız’ vurgusunu yaptığı, günün her saatinde kullanılabilecek özellikte bir parfüm serisi ekliyor: Timeless…

Network; Timeless Men ve Timeless Women ile sonsuzluğun kapılarını aralıyor. Dinamik ve modern duruşuyla her zaman gündemde kalmayı başaran Network kadını ve erkeği için iki farklı tasarımda hazırlanan Timeless Men ve Timeless Women; kokuları kadar kutularının net duruşuyla da dikkat çekiyor.

Timeless Network Women Eau De Perfume
Çekici ve kendinden emin Network kadınına özel olarak tasarlanan Timeless Network/Women Eau De Perfume, sofistike içeriğiyle kadınları büyülemeye hazırlanıyor. Seçkin neroli esansıyla bütünleşen bergamot ve tangerinin tazeliği, egzotik Osmathus çiçeğinin baş döndürücü etkisi; Arap Yasemini ve Fas Gülü ile harmanlanarak kadınları adeta bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Vanilyanın dayanılmaz çekiciliği ve sedir ağacının canlı karakteri; beyaz misk ve amberle birleşerek Timeless’ı ortaya çıkarıyor.  
Tepe notalarını; Baharatlı ve Citrus esansları oluşturan; Bergamot, Tangerin, Neroli
Kalp notalarını; Çiçeksi-Aromotik esansları oluşturan; Osmanthus, Arap Yasemini, Fas Gülü, ylang-ylang
Dip notalarını; Amber-Oryantal esansları oluşturan; Vanilya, Amber, Sedir Ağacı, Beyaz Misk oluşturuyor.
Timeless Network Men Eau de Toilette
Dikkat çekici Network erkeğine özel tasarlanan Timeless Men/Eau de Toilette, Akdeniz ve Ege’nin ferahlatıcı Bergamot, Tangerin ve Citrus esanslarıyla, Güney Hindistan’ın büyüleyici Cardamom (Kakule) baharatının harmanlanması sonucu ortaya çıkıyor. Network Men Eau de Toilette’in içeriğindeki keskin lavanta; anason yıldızı ve tarçın ile birleşerek parfümün kalp notasında büyüleyici bir koku yaratıyor. Sedir, sandal ağacı, Kabe samanı (Vetiver Roots), Hint Baklası (Tonka Bean) ve sıcak amber ise sonsuzluğa uzanarak, zamansız erkeklerin kokusu oluyor.
Tepe notalarını; Baharatlı ve Citrus esansları oluşturan; Bergamot, Tangerin, Citrus, Cardamom (Kakule)
Kalp notalarını; Aromatik esansları oluşturan; Tarçın, Anason Yıldızı, Lavanta
Dip notlarını; Odunsu-Oryantal esansları oluşturan; Hint Baklası, Sarı Tütün, Kabe Samanı, Sedir Ağacı, Amber, Sandal Ağacı oluşturuyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI