Ana SayfaYaşamNew York Sokakları Kanyon`da

New York Sokakları Kanyon`da

2016’yı beklerken sevdiklerine farklı hediye alternatif arayanları buluşturan “Hediye Pazarı”ndan, çocukluğuna dönmek ya da çocukluğunun tadını çıkarmak isteyenler için buz patenine ve her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel Kanyon Yılbaşı Konseri’ ne kadar pek çok farklı seçenek Kanyon misafirlerini bekliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yılbaşı alışverişini Kanyon’dan yapan 3 şanslı katılımcı Jeep Renegade ve 5 şanslı çift New York Seyahati kazanma fırsatı yakalıyor.

Buz Pisti Kanyon’da

1-17 Aralık tarihleri arasında etkinlik alanında yer alan buz pisti ile Kanyon misafirleri New York sokaklarının keyfini Kanyon’da yaşayacak. Central Park ruhuyla New York silüetlerinin buluştuğu Kanyon Buz Pisti’nde misafirler eğlencenin tadını çıkartacaklar.

Hediye Pazarı Kanyon’da Kuruluyor

19-26 Aralık tarihleri arasında bir hafta süreyle kurulacak “Hediye Pazarı” nda ise takıdan, dekorasyona, kırtasiye malzemelerinden, plaklara, oyuncaklardan, tasarım ürünlerine kadar farklı hediye alternatifleri bir arada sunulacak.

Kanyon Yılbaşı Konserinin Yıldızı Rat Pack Tribute Band

Her yıl binlerce ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel “Kanyon Büyük Yılbaşı Konseri”, bu yıl New York’un ünlü seslerinden oluşan tribute grubu Rat Pack’i ağırlayacak. Frank Sinatra`dan Dean Martin’e, Sammy Davis Jr.’ın efsane grubu Rat Pack’in unutulmaz şarkılarıyla 1950’lerin ruhu Kanyon’a taşınacak. Bir ay boyunca Kanyon’da esecek New York havası Rat Pack Tribute grubunun sahne alacağı 27 Aralık Pazar günü 18.00’da gerçekleşecek geleneksel Kanyon Yılbaşı Konseri ile final yapacak. 

Büyük Ödül

Kanyon’da Aralık ayı boyunca 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Kanyon geleneksel yılbaşı çekilişine katılma şansı yakalıyor. Yılbaşı alışverişini Kanyon’dan yapan 3 şanslı katılımcı Jeep Renegade ve 5 şanslı çift New York Seyahati kazanma fırsatı yakalıyor.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım koşulları için:

www.yeniyilkanyonda.com/

www.kanyon.com.tr

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI