Ana SayfaMagazinNew York`ta 5 Minare önce İbo`ya mı teklif edildi

New York`ta 5 Minare önce İbo`ya mı teklif edildi

İbrahim Tatlıses, "New York`ta Beş Minare" filminin Sinan Çetin tarafından yıllar önce kendisine teklif edildiğini söyledi.

HT Magazin yazarı Rahşan Gülşan’a konuşan Tatlıses, Bayramda Dalaman’da verdiği konserde küçük bir hayranına "Vay küçük o….." dediği için kendisini eleştiren sanatçı ilginç açıklamalar yaptı. Küçük kıza "Zilli" dediğini belirten Tatlıses kelimeyi "O kelimeyi de kullanabilirdim. Kelimelerin dişi ve erkek anlamları vardır, ben kelimeyi dişi olarak kullandım. Güneydoğu da bu laf sevecenlikle kullanılır ve küfür olmaz” dedi.

‘Bayram’adlı filmin senaryo su üzerinde çalışan Tatlıses, Sibel Can ya da Hülya Avşar’la kamera karşısına geçmek istediğini açıkladı. Mahsun Kırmızıgül’ün New York’ta Beş Minare filminin yıllar önce Sinan Çetin tarafından kendisine teklif edildiğini de açıklayan Tatlıses, kendisinin yönetmediği bir filmde rol almak istemediği için teklifi reddettiğini söyledi.

HT Magazin yazarı Rahşan Gülşan`ın özel röportajından

“New York’ta Beş Minare” filminin zamanında Sinan Çetin tarafından ilk kendisine teklif edildiğini de anlatmadan duramıyor. Son 15 gündür sinemaya dönme kararı almış. “Bayram” isimli bir filmin senaryosunu yazıyormuş. Sibel Can veya Hülya Avşar’ı istiyormuş yanına.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI