Ana SayfaModaNicolas Ghesquiere Louis Vuitton`da

Nicolas Ghesquiere Louis Vuitton`da

Louis Vuitton Marc Jacobs`la boşalan kreatif direktör koltuğunu Nicolas Ghesquiere`la doldurdu. Ekim ayında ani bir kararla tasarımcıyla yollarını ayırdığından beri yeni bir isim arayan markanın son kararı Ghesquiere olunca ismi bilinmeyen kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialar doğru çıktı.

Yeni birlikteliğini Twitter hesabı üzerinden ` Louis Vuitton olarak Nicolas Ghesquiere`ın markamıza artistik direktör olarak geldiğine çok mutluyuz` yazarak duyuran marka, modaseverleri heyecanlandırdı. Nicolas Ghesquiere ise yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Louis Vuitton benim için her zaman en yüksek seviyede lüks, yenilik ve keşfetmeyi sembolize etti. Layık görüldüğüm bu görev ve bu eşssiz Maison’un tarihine dahil olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Ortak değerleri ve vizyonu paylaşıyoruz. Ekibe katılmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte markanın değerli mirasını korurken geleceğini yaratacağız”

Ghesquiere`in Louis Vuitton için tasarlayacağı ilk kadın koleksiyonunu Mart 2014`te Paris Moda Haftası`nda izleyeceğiz. Bakalım Jacobs`dan sonra Ghesquiere etkisindeki Louis Vuitton beğenilecek mi? Merakla bekliyoruz…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI