Ana SayfaGündemNihat Doğan ifade verdi

Nihat Doğan ifade verdi

Nihat Doğan savcılıkta ifade vermeye gitti. İfadesinde "Hakkımda basında linç kampanyası yürütülmektedir. Özgecan`ın hunharca öldürülmesine üzüldüm. Buna ilişkin başsağlığı mahiyetinde bir çok tweet attım" diyen Nihat Doğan suçlamaları reddetti.

Nihat Doğan: “Ben ve Ahu Sungur arasında geçen, Özgecan Aslan ile ilgili olmayan görüşme, sanki genele konuşuyormuşum gibi algı yaratılmıştır. Sosyal medyada, Ahu Sungur beni ekleyerek bir tweet attı. Ben de söz konusu tweet`i attım. Daha sonra gönderdiğim söz konusu tweet`e @ahusungur1 ibaresi kaldırılmış ve bu tweet genele atılmış gibi lanse edilip, şahsımı linç kampanyasında kullanılmıştır. Bu olay, beni maddi, manevi bayağı zora soktu. Ayrıca Özgecan Aslan cinayetini işleyenlerin idam edilmesi için tag dahi açtım. Zamanında Ahmet Kaya da benim gibi linç kampanyasına maruz kalmıştı. Aynı zihniyetteki insanlar, Ahmet Kaya`ya yaptıklarını bana da yapmaya çalışıyorlar.“

Nihat Doğan niye ifade verdi?  

"Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" diye Özgecan Aslan`dan bahsederek tweet atan Nihat Doğan hakkında savcılığa çok sayıda suç duyurusunda bulunulmuştu. Gelen şikayetleri değerlendiren Cumhuriyet Savcısı Umut Tepe, Nihat Doğan hakkında "Ölen kişinin hatırasına saygısızlık", "Devletin egemenlik alametlerine ve organlarının saygınlığına hakaret", "Suç işlemeye tahrik ve teşvik" suçlamalarıyla soruşturma başlattı. Bugün de Nihat Doğan bunun üzerine ifade verdi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI