Ana SayfaMagazinNihat Doğan ödülü kazanırsa borç ödeyecek

Nihat Doğan ödülü kazanırsa borç ödeyecek

Nihat Doğan’ın, Survivor’a 500 bin TL’lik ödülü kazanıp bankadan aldığı kredi borcunu ödemek için katıldığı ortaya çıktı. Bankaların Doğan’a kefil olan eski sevgilisi Seda Sayan’ı aradığı öğrenildi.

Çeşitli bankalardan aldığı kredileri ödemekte güçlük çeken ünlü şarkıcının, yapımcı Acun Medya’dan bölüm başına aldığı ücretin yanı sıra büyük ödül olan 500 bin lirayı da kazanıp borçlarını kapatmayı düşündüğü iddia edildi.
Kredi alırken Doğan`a kefil olan Sayan, telefonlar karşısında şoke olup bankacılara kızdı. Ünlü sanatçının, "Benim Nihat Doğan`la da onun borçlarıyla da bir ilgim yok!" dediği iddia edildi. Dostları Seda Sayan`ın, Nihat Doğan`ın borçları yüzünden gelen telefonlara kızgın olduğunu söylüyor.

Nihat Doğan`ın her fırsatta "Gönüllüler kazansın onların ihtiyacı var." diyip durmasına inanan varsa, buyursun buradan yaksın. Ayrıca Gönüllüler`e fukara muamelesi yapmasını da feci şekilde ayıplıyor, Trendus olarak Derya`yı destekliyoruz. O kadar iyi niyetli birini Survivor`ın son etaplarında canlı canlı yiyeceklerini bilsek bile…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI