Ana SayfaModaNine West ile Yeni Yıla Şık Bir Adım Atın

Nine West ile Yeni Yıla Şık Bir Adım Atın

Her sezona birbirinden tarz modeller ile damgasını vuran Nine West, yılbaşı için geri sayımın başladığı şu günlerde yıla şık bir başlangıç yapmak isteyenlerin gözdesi olacak. Topuklu ayakkabı ve çizmelerin dikkat çektiği koleksiyonda birbirinden zarif çanta modelleri de göz dolduruyor.

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü yorumuyla birleştiren Nine West’in çarpıcı ve akılda kalan tasarımlarıyla hayranlık uyandıran çizme modelleri, kış aylarının en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Topuklu, ince burunlu ve dökümlü Nine West çizmeler hem gündelik kullanıma hem de gece şıklığına hitap ediyor.
Farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken Nine West yeni yıl koleksiyonuna, sezonun trendi beyaz ve vizon renkteki çizmeler damgasını vuruyor. Klasik giyimin vazgeçilmesi, siyah ayakkabı ve çizmeler ise göz dolduran sıra dışı detaylarla kendi tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor.

Zarafetten ödün vermeyen Nine West modeller, hakiki deri ve süet çizme ve ayakkabılar ile ayak konforuna verdiği önemi de gözler önüne seriyor. Yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyenlerin, etek, elbise, kumaş pantolon ve tulumlarla kombinleyebileceği koleksiyon bu yıla damgasını vuracak!
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI