Ana SayfaYaşamNisan Tutulmaları

Nisan Tutulmaları

Nisan muhteşem bir ay. İki tutulma birden yaşayacağız ve her ikisi de birbirinden harika. Biri ay ortasında Terazi burcunu, diğeri ay sonunda Boğa burcunu hareketlendirecek ve ne mutlu ki değerlendirebilen her burç yararlanacak.  

Tutulmalar karanlık çağlardan bu yana korkutucu bulunur. Dünyaya ışık veren iki kaynak kararınca Dünya’nın ışığını kesen olaylarla sarsılacağımız düşünülür.  Modern astroloji Güneş tutulmalarının ışık kesen gökyüzü olayları değil tam tersine olumlu açılarla birlikte gerçekleşirse kişiyi yükselten, pırlanta kadar değerli, yararlı mutluluk veren, yenilikleri önemli tarih olarak anılarımıza yazdıran göksel olaylar olduğunu kabul eder. Ay tutulmalarının ise yıllardır istediğimiz sonucu nihayet almak için biçilmiş kaftan olduğu bilinir. Klasik astroloji için her zaman en olumlu açılarda bile durum tam tersidir. Tutulmaların facia getirdiğine inanç değişmez. Modern astroloji kişinin değerlendirebildiği takdirde tutulmaların büyük beklentileri gerçekleştirileceği kanıtlanırken, klasik astrolojiye göre hiç kimse tutulmaları değerlendiremez ancak kayıplar yaşanır. En azından klasik astrolojiyle çalışan astrologların karamsar yorumu bu yöndedir. 

Benim yolum modern ( batı) astroloji. Olumlu açılar altında tutulmalardan nasıl yararlanacağımı anlatan astroloji. Ve Nisan tutulmaları olumlu etkiler taşıyor değerlendirebilenlere..
Nisan ayının ortasında ( 15 Nisan) gerçekleşen Ay tutulması, evlenmek, nişanlanmak ve ortaklık kurarak iş yaşamını geliştirmek isteyenler için büyük bir anlam taşıyacak. Kuzey Ay Düğümü ( Jüpiter gibi çalışır ve şanlı başlangıçlar getirir) ile Ay’ın buluştuğu noktada gerçekleşen tutulma uzun zamandır süren arayışlara son noktayı koyacak. Ay tutulmasının etki süresi uzundur gerçekleştiği günden 15 gün öncesinden, 15 gün sonrasına kadar yani 1 ayı kapsayan bir süreçte yaşamınızın eksiklerini tamamlar. 
Nisan sonuna doğru ( 29 Nisan) Boğa burcunda oluşan Güneş tutulması ise mülk edinmek, özgüven geliştirmek, hayatın nimetlerinden yararlanmak isteyenler için bir başlangıç sağlayacak. İlerlemek sandığımız kadar zor değil belki de. Tutulmanın gerçek etkisini anlamak için Güneş’in hangi gezegenleri tetiklediğini gözlemlemek gerekir. Merkür-Güneş kavuşumu sözleşme ve anlaşmaların gelecek için iyi bir yatırım olmasını sağlayacak. Birikim, para ve kaynakların arttırılması, özgüvenin depresif moddan çıkarılıp ayağa kaldırılması Güneş tutulmasının tatlı esintilerinden kimileri. Neptün’ün de bu anlaşmaya dahil olmasıyla yani hayallerimize dokunmasıyla şimdiye dek düşleyip zamanını kolladığımız şeyleri gerçekleştirme olanağı bulacağız. 
Güneş tutulmaları gerçekleşmeden önceki 1 ay ile sonraki 1 ay boyunca etkili ve tutulmanın ortaya çıkarttığı olay gelecek 6 ayımıza damgasını vurur. Bu da demektir ki Nisan kadar muhteşem bir Mayıs da var önümüzde. 
Nisan ayının tutulmalarından gönlünüzce yararlanmanız dileğimle.
Su Karakuş
Uzman Astrolog
Su Karakuş`un önceki yazıları:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI