Ana SayfaYaşamNişantaşı Hardal Açıldı

Nişantaşı Hardal Açıldı

Asmalımescit`in favori mekanlarından Hardal bu kez de Nişantaşı`nı mesken tuttu. Uğur Karabayır`ın kurucu ortaklığını yaptığı Mar Group, Nisan ayında açtıkları İtalyan restorantı Rigatoni`den yalnızca bir ay sonra Nişantaşı Hardal`ın da startını verdi.

Nişantaşı Hardal dünya mutfağının da örneklerini görebileceğimiz zengin menüsü ile şimdiden büyük beğeni topluyor. Özellikle hamburgerleri ile dikkat çeken mekanda, eğer ben hamburger sevmem derseniz de; menüdeki ispanyol, İtalyan veya Fransız tatlarına yönelebilirsiniz.

İtalyan, Alman ve İspanyol mutfakları konusunda oldukça deneyimli olan Mar Group`un son gözdesi Nişantaşı Hardal`da diğer restorantlarının favori yemeklerini bulmak da mümkün. Örneğin menüde hafif bir başlangıç için İspanyol restorantı Tor-ro`nun lezzetli tapaslarını görebileceğiniz gibi, İtalyan mutfağı Rigatoni`nin harika makarnalarına da rastlayabilirsiniz. Bu geniş yemek menüsünün yanında gelen içki menüsünün ise eksik kalır hiç bir yanı yok. Çeşit açısından hayli kalabalık olan içki menüsünde Hardal`ın favori kokteyli `Vanilla Sky` bizim için baş sıraya oturuyor. Ama siz menüdeki `modunuza göre` bölümünden  kendinize en uygun olanı seçerek yeni tatlar da deneyebilirsiniz.

…`Aşık Olduysan` B-52, `Birini bekliyorsan` Mojito, `Mutluluktan Uçuyorsan` Vanilla Sky, `Bu gece devam eder diyorsan` da Lynchburg Lemonade Hardal`ın önerileri arasında…

Asmalımescit`te adını sıkça duyuran Mar Group`un eğlence sektöründeki başarısı, Nişantaşı Hardal ile de tam gaz devam edecek gibi gözüküyor.

Rezervasyon için: 0212 219 73 23
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI