Ana SayfaYaşamNişantaşı yeni yıla hazır

Nişantaşı yeni yıla hazır

Şişli Belediyesi`nin Star TV ana sponsorluğunda, A46 Organizasyon ile birlikte gerçekleştirdiği “Nişantaşı’nda bir kış rüyası” konsepti, sanatın ve alışverişin kalbi olan Nişantaşı, ihtişamına ve görkemine yakışır bir şekilde yılbaşını kutlamaya hazırlanıyor. 

Işıl ışıl süslenen cadde ve sokaklar, yılbaşı akşamı havai fişek gösterileri ile de renklenecek. Nişantaşı`nın kalbi Abdi İpekçi Caddesi yine kırmızı halı konsepti ile süslenirken, boydan boya kırmızı halı ile kaplandı. Cadde üzerine kurulan tag`lerde ise ışık oyunları yapılarak ihtişimına yakışır bir görüntü elde edildi. Farklı konseptte süslenen dev yılbaşı ikon heykelleri ise Avrupa standartlarının üzerinde. Meydana kurulan 7 metrelik dev yılbaşı ağacı da hayli dikkat çekiyor.

Teşvikiye Caddesi ise adeta bir kış masalının görkemini yansıtacak şekilde akan ışıklar ve kışı anımsatan figürlerle süslendi. Atiye ve Bostan sokaklarda da özel konsept ve süslemelerle adeta hediye bir cennetini andırır hale getirildi.

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi, 31 Aralık akşamı binlerce İstanbullu`ya ev sahipliği yapacak. Abdi İpekçi Caddesi’nde kurulacak sahnede, gece boyunca DJ müzikleri ve çeşitli şovlar sahnelenecek. Virgin Radio, 2011 yılının en hit parçalarını son iki gün boyunca çalarak yeni yıl coşkusunu doruklara taşıyacak. Bölgenin birçok noktasında yılbaşı ikramları yapılacak, sokak müzisyenleri yeni yıla Nişantaşı’nda girecek olan yurttaşlara mini konserler verecek, bölgedeki mağaza ve işyerleri de kendi önlerinde yılbaşı şölenine katılacaklar. İstanbullular, saatler 24.00’ü gösterdiğinde, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yapılacak havai fişek gösterileriyle yeni yıla girecekler.

Nişantaşı`nda bir kış rüyasına dahil olmak için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI