Ana SayfaGündemNocturne İzmir Mağazası Açıldı

Nocturne İzmir Mağazası Açıldı

Nocturne, sportif ve feminen silüetlerin geniş bir renk skalasına yayıldığı Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonunu İzmirli modaseverlerle buluşturdu. Karşıyaka Hilltown AVM’de kapılarını açtığı yeni mağazasıyla marka, tüketicilere geniş ve ferah bir atmosferde alışveriş yapma fırsatı sunuyor.
Minimal formların natürel malzemeler ve nötr renklerle iç içe geçtiği mağaza, dinginlik sağlayan modern dizaynıyla dikkat çekiyor. Pirinç tasarım detayları ile bütünleşmiş çizgisel aydınlatmalar mekanın genelinde etkileyici bir ambiyans yaratırken, zarif dekorasyon ögeleri kıyafet ve aksesuarların ön plana çıkmasına yardımcı oluyor.
Nocturne Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonunun tamamı, Karşıyaka Hilltown AVM mağazasının modern ve şık ambiyansında keşfedilmeyi bekliyor.

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Starcity Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka AVM (İzmir), Sayapark AVM (Mersin), Land of Legends (Antalya), TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında The Avenues Mall (Kuveyt) mağazasından ve www.nocturne.com.tr adresinden ulaşabilir, dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları içinse www.Shopnocturne.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI