Ana SayfaModaNomadic Republic’in Eşsiz Ürünleriyle Yaza Girmeye Hazır Mısınız?

Nomadic Republic’in Eşsiz Ürünleriyle Yaza Girmeye Hazır Mısınız?

Konfor, şıklık ve orijinallik denince ilk akla gelen markalardan olan Nomadic Republic, birbirinden özel ürünleriyle yaza damgasını vuruyor. Son yılların en sevilen trendlerinden olan el yapımı hasır çanta ve sandalet modelleri ile kullanıcılarına stil sahibi tasarımlar sunan marka, yenilenen ürünlerinin yanı sıra, yepyeni platform modelleri ile de yaz modasına fark katmaya hazır.
 
Daha hafif, daha esnek, daha konforlu
 

Nomadic Republic hasır sandalet modelleri, hem renk seçenekleri hem de güçlü teknik özellikleri ile uzun süredir tarz sahibi kadınların favorisi. Geçen yaz çıkardıkları kauçuk tabanlı sandaletler için kullanıcılarından olumlu dönüş alan Nomadic Republic, kauçuk tabanlı sandaletlerini, bu yaz daha fazla modele uygulamış. Sadece şık ve orijinal görünümü değil, sürdürülebilir ve doğa dostu yapısı ile de öne çıkan sandaletler, geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşuyor. Tamamen el yapımı ve vegan olan halat ve ip sandalet modelleri, antibakteriyel olmalarının yanı sıra hiçbir kanserojen ve alerjen madde de içermiyor.
 
Yenilenen Nomadic Republic platform sandaletler ise artık çok daha konforlu. Yürüme payı ve testere dişli kauçuk taban gibi özelliklerle öne çıkan yeni platform sandaletler, çok hafif, çok daha esnek ve konforlu olmaları sebebiyle ayakta yokmuş hissi yaratıyor. Platform sandaletler, yenilenen güçlü yapılarıyla bu yazın ayağınızdan çıkaramayacağınız favori sandalet modeli haline geliyor.
 
Eşsiz bir kombin için yepyeni kanaviçe işlemeli çanta modelleri
 

Nomadic Republic’in yaza şıklık katan bir diğer yeniliği ise rengarenk kanaviçe işlemeli el emeği göznuru çantaları. Şık desenleri ve pratik kullanımlarıyla dikkat çeken çanta modelleri, % 100 el yapımı olmalarıyla öne çıkıyor. Orijinal ve şık bir tarzın tamamlayıcısı olan halat çantalar, zengin renk ve desen çeşitliliğinin yanı sıra, Nomadic Republic hasır sandalet modelleriyle de eşsiz bir kombin oluşturuyor.
 
 
Birbirinden rahat, orijinal ve stil sahibi ürünler üreten Nomadic Republic, yepyeni ürünleri ve yenilikleriyle kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI