Ana SayfaGüzellikNuxe Touche Prodigieuse

Nuxe Touche Prodigieuse

Bazen küçük dokunuşlar çok şeyi değiştirebilir. NUXE Touche Prodigieuse Çok Amaçlı Kapatıcı Makyaj Fırçası bunun en güzel kanıtı. NUXE’ün, makyajı bir sanata dönüştüren kapatıcı fırçasının olağanüstü etkisi ile kusurlarınıza veda etmeye hazırlanın. Touche Prodigieuse, üçlü etkisi (renk düzenleyici, aydınlatıcı ve kapatıcı) ile mükemmel güzelliği ulaşılabilir hale getiriyor.

Cilt rengini eşitliyor: Günlük kreminizden sonra göz çevresi, burun kenarları, dudak çevresi, ince çizgiler ve koyuluklar üzerine uygulandığında cildinizdeki renk farklılıklarını ortadan kaldırıyor.
Parlaklık yaratıyor: Touche Prodigieuse Çok Amaçlı Kapatıcı Makyaj Fırçası, yüzünüze canlılık katan çok özel bir etki yaratıyor. Günün her anı, yüzünüzdeki lekelerin ve koyulukların üzerine makyaj varken bile uygulayabilirsiniz.
Kusurları örtüyor: Touche Prodigieuse ile cildinizdeki lekelerin ve pürüzlerin üzerine bir güzellik perdesi çekebilirsiniz. Ürünü kaz ayağı bölgesi dahil olmak üzere göz çevresine (makyajlı ya da makyajsız cilt üzerine) parmak uçlarınızla yayarak kullanabilirsiniz.
İçeriğinde doldurucu küreler, düzeltici pigmentler, pirinç tozu, 3 yumuşak bitkisel pudra, bitkisel gliserin ve portakal özü bulunan Touche Prodigieuse Çok Amaçlı Kapatıcı Makyaj Fırçası, cildinize kusursuz bir görünüm kazandırırken, bakımını da gerçekleştiriyor. Açık ve koyu tenler için iki farklı alternatifi bulunan ürün, taşınması kolay ambalajı ile pratik kullanım da sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI