Ana SayfaGüzellikNvey Eco ile organik makyaj

Nvey Eco ile organik makyaj

Başta Amerika olmak üzere tüm dünyada kadınlar yüzlerine sürdükleri ve tüm gün ciltlerine temas eden makyaj ürünlerini seçerken artık çok daha bilinçli. Bu hareketin öncüsü, herkesi ekran karşısında büyüleyen güzellikleriyle dünyaca ünlü kadınlar. 

%98 oranında organikliği sertifikayla onaylanmış olan Avustralya renkli kozmetik markası Nvey Eco’nun Amerika’da yaptığı bir araştırmaya göre; dünyaca ünlü yıldızlar makyaj ürünlerini seçerken özellikle organik olmasına özen gösteriyor. 

Güzelliğiyle büyüleyen yıldızlar organik makyaj ürünleri Nvey Eco’dan çok memnun! Oprah, Naomi Watts, Julia Roberts, Sharon Stone, Uma Thurman, Hillary Duff gibi ünlü yıldızlar ürünlerinin koruyucu madde içermediğini iddia edebilen, ancak aynı zamanda ürünün bütünlüğünü muhafaza edebilen birkaç organik markadan biri olan NVEY ECO ürünlerini test etti ve sonuçtan çok memnun kaldı. 

Çekimlerde yoğun bir makyaj uygulamasına maruz kalan kadın yıldızlar gibi erkek yıldızlar da kozmetik alanında devrim yaratan sertifikalı organik makyaj markası Nvey Eco’yu denedi.  

Samuel L. Jackson, Andy Baldwin ve Sting gibi dünyaca ünlü erkek yıldızlar; havuç yağı, gül absolütü, doğal balmumu, papatya, tatlı badem yağı, yalancısafran yağı, avakado, kivi, portakal gibi doğal ürünlerle elde edilen Nvey Eco’nun sağlıklı makyajdaki başarısını onayladı. 

Göz, cilt (fondöten, pudra, allık), dudak ve vücut (bronzlaştırıcı) olmak üzere 4 ana grupta toplanan NVEY ECO ürünleri; içeriğindeki A, B,C, E, J, S vitaminleriyle sizin cildinizin de en iyi arkadaşı olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI