Ana SayfaYaşamÖdüllü Yarışma: Öteki Kadın Sinema Bileti

Ödüllü Yarışma: Öteki Kadın Sinema Bileti

Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nicki Minaj ve Nikolaj Coster-Waldau gibi ünlü isimlerin yer aldığı The Other Woman (Öteki Kadın) filmi bu hafta vizyona giriyor. Yönetmenliğini Nick Cassavetes`in üstlendiği filmin senaryosu ise Melissa Stack`a ait. 

Komedi türündeki filmin konusu şu şekilde: 

New York’lu güçlü avukat Carly Whitten (Cameron Diaz) ilişkiler konusunda net kuralları olan bir kadındır. Fakat Mark’la tanıştığında ve üstüne terk edildiğinde tamamen değişip savunmasız bir kadın halini alır. Onu neden terk ettiğini sormak için gittiği evinde hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaşan Carly için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Carly paramparça olan hayatını düzene sokmak için toparlanmaya karar verir. Fakat kazara sevgilisinin eşi Kate King’le (Leslie Mann) tanışan Carly düşmanlarının ortak olduğunu ve onların yakın arkadaşlar olup Mark’dan (Nikolaj Coster-Waldau) intikam almaları gerektiğini düşünür. Herkesin yaptıklarından habersiz olduğunu sanan Mark, Amber’la (Kate Upton) yeni bir aşka yelken açmıştır. Fakat ikili Amber’i de yanlarına alarak Mark’a hayatın kaç bucak olduğunu öğreteceklerdir.

Dağıtımcısı Tiglon olan `Öteki Kadın` filmine 10 kişiye çift kişilik sinema bileti hediye ediyoruz. Hediye sinema biletleri film vizyonda olduğu sürece tüm Cinemaximum sinemalarında kullanılabilir. 

Bu eğlenceli filme bilet kazanmak için tek yapmanız gereken şey 2 Mayıs Cuma günü saat 14:30`da twitter hesabımız (trendusfelis) üzerinden soracağımız soruya #sinemabiletimtrendustan hashtagi ile doğru cevap veren ilk 10 kişiden biri olmak. Unutmayın soracağımız sorunun cevabı bu haberimizde saklı!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI