Ana SayfaGüzellikOHT Peptide 3 Kremler

OHT Peptide 3 Kremler

OHT Peptide 3 Yüz – Boyun Kremi  ve OHT Peptide 3 Göz Kremi, son dönemde dermakozmetiğin flaş gelişmesi . Cildin, kaybolmaya başlayan elastikiyetini yeniden kazandırmayı, ince çizgi ve kırışıklıkları gidermeyi, kolajen üretimini tetiklemeyi, ton farklılıklarını gidermeyi ve nemlendirme fonksiyonunu gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Amerika’da, kozmetik dermatoloji alanında çığır açan, gençleşmede hızlı ve etkili bir yöntem olarak sunulan OHT Peptide 3 Yüz ve Boyun Kremi, cilt gençleştirmede  peptid teknolojisinin gözdesi olmaya devam etmekte. 
OHT Yüz ve Boyun Kremi içerisinde yer alan 3 önemli peptid, cildin alt katmanlarına ulaşabilmesi sayesinde, kolajen üretimini harekete geçirerek, mimik çizgisi ve kırışıklıkları adeta ütü gibi açıyor. Cildin yeniden yapılanma sürecinde önemli rol oynayan 3’lü peptid serisi sonradan oluşmuş lekelerin ve yara izlerinin giderilmesine de yardımcı oluyor. Canlandırıcı, elastikiyet sağlayıcı olmanın yanı sıra nemlendirici özelliği de sahip. Ayrıca dermal etkilerin 5 ayrı ürün kullanımı yerine tek bir üründe toplanması, uygulamada vakit kaybını önleyip, ekonomik açıdan da oldukça avantaj sağlamakta.
OHT Peptide3 Canlandırıcı Göz Kremi ;Yüzün en hassas bölgesi olan gözler için ise farklı bir bakım uygulamak gerekiyor. Dermakozmetiğin en önemli gelişmelerinden olan peptidler, göz çevresindeki derinin de ışıldamasına ve sıkılaşmasına  yardımcı oluyor. İçeriğinde 4 ayrı peptid ihtiva eden OHT Peptide3 Canlandırıcı Göz Kremi, göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkları gidermeyi hedefliyor. Ayrıca, peptidlerce zengin olan bu formülasyon, göz altı bölgesindeki sıvı tutulumunu azaltıp, lenfatik dolaşımı düzelterek göz altı torbalanmalarını da gidermeye yardımcı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI