Ana SayfaYaşamOley.com Ümraniyespor’a Sponsor Oldu

Oley.com Ümraniyespor’a Sponsor Oldu

 İmza töreninde Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık AKSAR ve Oley.com Genel Müdürü Caner Erim açıklamalarda bulundu. Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar,  “Oley.com’un TFF 1. Lig ekiplerine yaptığı destekler için teşekkür ederim. Oley.com ile imzaladığımız sponsorluk anlaşması iki taraf için de hayırlı olsun.” diyerek sözüne başladı. Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla tasarladıkları gelecek planlarından bahseden Aksar, spora teşvik etmek amacıyla Ümraniye’de yaşayan tüm çocukları yetenek taramasından geçirerek, deneyimli antrenörler tarafından yapılacak analizlerle her bir çocuğu sadece futbolla sınırlı kalmayıp atletizm, jimnastik gibi birçok spor dalından kendilerine en uygun branşlara yönlendireceklerini belirtti.

 Oley.com Genel Müdürü Caner Erim ise, “Türk futboluna ve sporuna verdiğimiz desteğin bir parçası olarak Ümraniyespor’a forma sırt sponsoru olduk. 2021-2022 sezonunun Ümraniyespor için başarılı bir sezon olacağına inanıyoruz ve Ümraniyespor’u seneye Süper Lig’de mücadele ederken görmeyi arzu ediyoruz. Oley.com olarak futbol dışında diğer spor dallarına da sponsor olarak desteklerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

12 yıldır “Kazanmanın sesi, bahsin adresi” sloganıyla faaliyet gösteren güvenli ve güncel içerikli online bahis sitesi Oley.com’da üyeler, maç bültenini takip edebiliyor, detaylı istatistiklere ulaşabiliyor, anlık skorlara erişebiliyorlar. Ayrıca sporseverler spor tutkusuna canlı iddaa oynayarak heyecan katabiliyor.
 
 
www.oley.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI