Ana SayfaGündemOlivia Munn Zor Bir Hamilelik Geçiriyor

Olivia Munn Zor Bir Hamilelik Geçiriyor

28 Ekim 2021’de SiriusXM’in “Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw” ile yaptığı röportajda Olivia, hamileliğinin vücuduyla geçmişteki güvensizliklerini gün yüzüne çıkardığını açıkladı.

Olivia, eleştirilerle başa çıkmak için “insanların ona dediği şeylere sahip olmaya çalışacağını” açıkladı. Ancak, “perde arkasında” mücadele ettiğini ve kilo vermek için doktorlara danıştığını açıkladı.

Hamileliğinden dolayı hatırladığı bu problem, “fazla yemek, aşırı yemek ve az yemek” döngüsüne girmesine sebep oldu. “Hamile olmak tüm bu duyguları beraberinde getirdi çünkü çok fazla ‘Nasıl doğru yapmalıyım?’ sorusu var” dedi.

“Doğru olmadığını biliyorum, bunu anlıyorum, ama gerçekten çok zor, özellikle de her zaman yüzünüzde gerçekten mükemmel gibi görünen bu kadar çok örnek olması.” Ayrıca anne adayı olarak kıyafet bulmanın zor olduğunu da açıkladı. “‘Bu çok zor çünkü Google’da hamilelikte sokak stili için arama yaptığınızda çıkan sonuç; birçoğu zayıf ve bu küçük çıkıntıya sahip bu muhteşem kadınlar. Aynı kıyafetleri giyiyorlar, sadece biraz farklı görünüyorlar ve ben aynı şekilde hissetmiyorum.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI