Ana SayfaMagazinÖnder Bekensir Demet Akalın kavgası

Önder Bekensir Demet Akalın kavgası

Demet Akalın ile eşi Önder Bekensir geçen hafta tekrar boşanma kararı almıştı. Demet Akalın iki gündür aralarında aşk söylentileri çıkan esmer bir gençle dolaşırken, Önder Bekensir yakın arkadaşı Selin İmer ile vakit geçiriyor.

İlginç olaylar

Sürekli olarak birbirlerini rahat bırakmayan çiftin başına geçen gün ilginç bir olay geldi. Akalın, yakın arkadaşı Binnaz Avcı ve bir grup erkek arkadaşıyla gece kulübünde eğlenirken, Önder Bekensir de Akalın’ı kıskandırmak için yakın arkadaşını devreye soktu. Serdar Bilgili ile aşk yaşayan Selin İmer’le birlikte gece kulübünün önünden defalarca geçen Bekensir, başarılı olamayınca gecenin ilerleyen saatlerinde Akalın’la tek taraflı münakaşaya girdi.

Saat 03.00’te Türkbükü’nde Binnaz Avcı, Demet Akalın ve  iki gündür aşk yaşadığına dair söylentiler çıkan esmer erkek arkadaşı yürüyüş yaparken, Önder Bekensir yanlarına gidip bağırmaya başladı. Bekensir’in "Senin erkeklerle fotoğraflarını çektirdim, seni mahkemeye vereceğim" sözlerine aldırış etmeyen Akalın, yoluna devam etti. Bekensir güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle uzaklaştırıldı. İkili hâlâ Türkbükü’nde bulunuyor.

HT

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI