Ana SayfaModaÖnümüzdeki sene hangi 2010 trendleri devam edecek?

Önümüzdeki sene hangi 2010 trendleri devam edecek?

 

Şortlar: Son senelerde mini eteklerin yerini alan şortlar hakimiyetlerini 2011 ilkbahar/yaz ve sonbahar/kış sezonunda da sürdürecek. Londra moda haftasında podyumlarda gece ve gündüz kıyafetlerinde bol bol şort gördük. Özellikle dantelli şortlar, yaz gecelerinin gözdesi olacak.

 

Trençkot elbiseler: 2009’dan beri paltodan, ceketlere kadar özellikle dış giyimde en belirgin trendlerden biri olan askeri trend, trençkot elbiseler hariç, 2011 yılında eski etkisini kaybediyor. Geçen sezondan beri pratikliği ve şıklığı bir araya getirmesiyle en çok rağbet gören trençkot elbiseler, önümüzdeki yıl da modaya damgasını vuracak ve özellikle gündelik giyimin anahtar parçalarından biri olacak.

 

İspanyol Paça pantolon: Sonbahar koleksiyonlarında çok sık gördüğümüz 70’li yıllar trendinin önemli unsurlarından olan İspanyol paça pantolonlar, 2011 İlkbahar/ Yaz koleksiyonlarının anahtar parçalarından.

Çiçek deseni: 2011 yılında etkisini en fazla gösterecek olan trendlerden biri desenli elbiseler. Özellikle çiçek desenli elbiseler gardıropların baş köşesindeki yerlerini almaya hazırlanıyor. Erdem’in 2010 koleksiyonunda yer alan geometrik ve çiçek desenlerinin beraber kullanıldığı elbiseler, 2011’e de damgasını vuracak.  

Pilili etekler: 2010 kışının en trendy parçalarından olan pilili etekler, 2011 yılında da moda olmaya devam edecek. Özellikle bahar aylarında, pilili ipek etekler gece giyiminin vazgeçilmez unsurlarından biri. Hannah Marshall ve Richard Nichol koleksiyonlarda bol miktarda kullanılan pilili etekler, 2011-2012 kış sezonunda da trendy olmaya devam edecek.

 

Sabolar: 2009 yılına kadar sadece ortopedik ayakkabı satan mağazaların vitrininde gördüğümüz sabolar, son iki sezondur en hit ayakkabılar oldu. Saboların popülerliği önümüzdeki yıl, artarak devam ediyor. Özellikle yüksek topuklu, keten gibi hafif kumaşlardan tasarlanmış sabolar, Londra Moda Haftası’nda en sık kullanılan ayakkabı modeliydi. Chanel’in keten saboları için şimdiden uzun bekleme listeleri başladı bile. 

 

Biker ceketler: 2011 yılında, dış giyimde askeri temanın yerini motorcu ceketleri alıyor. Geçtiğimiz bahar aylarının kilit parçalarından olan motorcu ceketleri, 2011 yılında da çok moda olacak.

Dantel: 2011 yılında etkisini sürdürecek 2010 trendlerinden. Elbise, tişört, etek ya da şort fark etmez, 2011 yılında dantelli bütün kıyafetler çok moda. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI