Ana SayfaMagazinOnur Bayraktar hayatını kaybetti

Onur Bayraktar hayatını kaybetti

Onur Bayraktar, Kozyatağı Kültür Merkezi`nde sahnelenen ve rol aldığı ‘Leyla`nın Evi’ adlı oyun çıkışı Balat`taki evine giderken, motosikletiyle Üsküdar`da kaza geçirdi. Bayraktar, paramparça olan motosiklette yaşamını yitirdi.

"Bir trafik kazası sonucu ölmek. Pardon kaza oldu"

‘Kapalı Çarşı’ adlı dizide ‘Timur’ karakteri ile tanınan Onur Bayraktar, Balat`taki evine dönmek için motosikletiyle yola çıktı. İddiaya göre, motosikleti ile aşırı hız yapan Onur Bayraktar, saat 00.30 sıralarında 0-1 Karayolu Ünalan Mahallesi dönüşünde bariyerlere çarptı. Savrulan motosiklet daha sonra taksiye çarparak devrildi. Onur Bayraktar, parçalanan motosikletten düşerek bir süre sürüklendi. Oyuncuya ilk yardıma giden taksici polis ve sağlık ekiplerine kazayı haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, başından yaralanan Bayraktar`ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bayraktar`ın Twitter`a yazdığı mesajlarla sanki ölümünü önceden hissettiği de ileri sürüldü.

20 Kasım`da "Bir trafik kazası sonucu ölmek. Pardon kaza oldu" yazan Bayraktar 23 Kasım`da da "Hadi uyuyalım artık. Söz yarın uyanırız yine" ve "Yarın uyanırız diye bile söz verme. Gün gelir kalkamaz halde uyanamaz bedenin" notunu düşmüştü.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI