Ana SayfaYaşamOrganik hayatın ara yolu: Aradolu

Organik hayatın ara yolu: Aradolu

Aradolu.com gıdadan bakım ürünlerine, mutfak malzemelerinden çocuk oyuncaklarına her şeyin en doğalını,en organiğini bulabileceğiniz bir site. Sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmek isteyen bizlere el emeği göz nuru ürünler sunuyor. 

Aşırı sanayileşme sahip olduğumuz doğallığın yavaş yavaş kaybolmasına neden oluyor. Hastane koridorlarını, vitamin eksiliğinden dolduran binlerce “hasta” bulunuyor. Takviye ilaçlar ile vücutlarındaki vitamin eksikliğini gidermeye çalışanların en büyük yanılgısı tam da bu! Halbuki insanoğlunun ihtiyacı olan her şey doğada var!

 

Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların ulaşmakta zorlandığı doğallığı bizlere sunan birileri hala var. Aradolu bu misyonu edinmiş ve verdiği hizmetle sağlıklı beslenmenin/yaşamanın kolay yolunu bizlere sunan bir proje. Klasikleşmiş ticari mantalitenin tamamen dışında hizmet veren ve bünyesinde sadece titizlikle seçilmiş “doğal, organik ve  el yapımı” sağlıklı yaşam ürünlerini barındıran bir site.

 

Daha iyi bir hayat için size de www.aradolu.com`a tıklayın, sağlıklı ürünleri bir arada bulun. 3 günde teslimat yapılan sitede 50 TL üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz.

* Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI