Ana SayfaYaşamOrmanada`da yaz mevsimi başladı

Ormanada`da yaz mevsimi başladı

“Limited Edition” villaları ile yeni sakinlerini bekleyen Ormanada, Zekeriyaköy’ün yemyeşil doğasından ilham alan ve Eczacıbaşı imzasını taşıyan sosyal yaşam olanaklarıyla site sakinlerine doğanın ve doğal olanın huzur, güven, konfor ve komşuluk ilişkileri ile harmanlandığı sıcacık bir mahalle hayatı sunuyor.

Yaz aylarına merhaba diyen Ormanada’da, zaman, ister yavaş olsun ister hızlı, doğanın ritmine uyum sağlıyor. 2.500 metrekarelik sosyal yaşam alanları, 5 km’lik yürüyüş parkuru, 25 dönümlük yeşil alanı, güvenli bisiklet yolları ve çok amaçlı spor sahası ile şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında, şehir konforuna ve standartlarına sahip bir ada olarak kurgulandı.

“Gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” diyen Ormanada, Torti Gallas and Partners ve Kreatif Mimarlık tarafından “birlikte yaşam” konsepti çerçevesinde özel olarak tasarlandı.

Ormanada’nın sakinleri bir araya gelip Adameydan’da sosyalleşebilir, keyifli kahve sohbetleri için soluğu Starbucks’ta alabilir. Sağlıklı ve lezzetli mönüler sunan Lokanta Farina’da saatler süren sofra keyfi yapmak ya da günlük alışveriş ve ihtiyaçları Macrocenter’dan karşılamak mümkün. Bütün ev sahiplerinin doğal olarak üye olduğu MACFit spor merkezi, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates/ fitness stüdyoları, Nuspa’nın işletmesini yaptığı sauna, buhar odası ve masaj odaları, her daim bakımlı olmak için Diba Güzellik Merkezi Ormanada’da yer alan sosyal yaşam alanlarından bazıları. Üstelik bu alanda yer alan ve Datça Murat Çiftliği uzmanlığıyla ekilen 3 dönüm büyüklüğündeki bostanda, site sakinleri ekolojik ürünlere doğal yollardan ulaşma imkanına da sahip oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI