Ana SayfaModaOscar de la Renta Obama`dan özür diledi

Oscar de la Renta Obama`dan özür diledi

Son zamanlarda giyimiyle Kate Middleton`a rakip olan Michelle Obama, elbise seçimleriyle ünlü tasarımcıları bile kendine hayran bırakıyor. En son eşi Barack Obama`nın Başkanlık Yemini`ne katılırken giydiği Jason Wu imzalı kırmızı elbisesiyle neredeyse eşinin önüne geçen Michelle Obama, Amerika`nın en iyi giyinen başkan eşleri arasındaki yerini aldı.

Geçirdiği stil evrimiyle büyük beğeni toplayan First Lady`den son özür dileyen ise realistik kadınların tasarımcısı Oscar de la Renta oldu. Bundan yaklaşık dört yıl önce Michelle Obama`yı Buckingham Sarayı`ndaki bir davete giydiği kazak nedeniyle eleştiren tasarımcı, bunun şimdi ne kadar gereksiz olduğunu anladığını belirtti. Büyük bir hata yaptığını söyleyen Oscar de la Renta, Obama`nın seçimleriyle son derece güzel look`lar yakaladığını vurgularken kendinisinin giyim stilini de çok beğendiğini açıkladı. " Michelle Obama`ya patates çuvalı giydirseniz bile yakışır" diyen Renta, anlaşılan eski açıklamaları için oldukça pişman.

Belki bu özür önemli günlerde asla Oscar de la Renta tercih etmeyen First Lady`nin fikrini değiştirir. Fotogaleriye tıklayarak Michelle Obama`nın fazlasıyla beğeni toplayan seçimlerini yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI